📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
BossNr1wPL napisał/a:
No i tak się powinno traktować zmywarki, jak coś będzie pyskowała to dostanie pięścią w zęby.
Ty to najlepiej usuń konto z sadola
Sadistic to nie miejsce na tictocowe/fejsbukowe gówno. Dlaczego ktoś to zatwierdził?
Widać że słabo odegrany fejur. 99% lasek by zbeczyło z samego żartu i powiedziało facetowi że go pojebało, a ta niby taka odrazu oburzona xD
ten żart jest już bardziej przeruchany niż dupa suborga
Kolejne tik-tokowe gówno dla lamusów. Przydał by się nowy dział- Dla Sznurków. Jeszcze chwila a dzieci zaczną wrzucać filmy jak hindusi ratują 4 razy tego samego kotka, spod cegieł, z opony, z torów kolejowych i z dupy.
dzial dla nowych to idealny pomysl, dopiero po uzbieraniu iles piw przechodzili by wyzej. rangi, tego tu brak. tak samo jak minusowe piwa oraz dzial foreigners, ale spoko, pan C woli stac w miejscu i plakac o darmowe pieniazki bo strona nie dziala Tyle swietnych ludzi tu bylo, tyle pomyslow i checi, zycze aby wlasciciele zaczeli sluchac swoich userow i ze wystqrczy im odwagi, srodkow i zapalu. Wiele osob pomoglo by i hobbystycznie. Chce wierzyc ze ta zbiorka dala komus do mysoenia i ruszyla to spruchniale doopzgo do dzialania. Ostatni bastion, kochajmy sadola, tak szybko odchodzi.
Jebana feministka zamiast się kurwa pizda ucieszyć że facet tyle trudu sobie zrobił a tu masz kurestwo
Ja bym ją kurwę przez okno wyjebał
Ja bym ją kurwę przez okno wyjebał
Jeśli na filmiku jest napisane czekają do końca to odrazu przewijam,czy omijam z daleka . Po co to pisav6,albo ostatnia nowość ,na rolkach jest coś naposane6,a w nawiasie opis o co chodzi ,naprawdę już tacy debilni są ludzie którzy nie rozumieją co oglądają ?
hehehehe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów