Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale dlaczego się zdenerwowała? Przecież kobiety są fizjologicznie przystosowane bardziej do zmywania niż mężczyźni przez posiadanie krótszych stóp, co pozwala im być bliżej zlewu.
No i tak się powinno traktować zmywarki, jak coś będzie pyskowała to dostanie pięścią w zęby.
Co za plebs.
Nie mają Polki do sprzątania?
Nawet do mnie wpada Pani raz w tygodniu, raz na dwa tygodnie ogrodnik, a nie jestem miliarderem.
Nawet do mnie wpada Pani raz w tygodniu, raz na dwa tygodnie ogrodnik, a nie jestem miliarderem.
smc napisał/a:
Co za plebs.
No i co drugi dzień hydraulik z listonoszem dymać twoja starą, nie poniżaj Polskich kobiet migrancie
M-G napisał/a:
No i co drugi dzień hydraulik z listonoszem dymać twoja starą, nie poniżaj Polskich kobiet migrancie
Często same się poniżają, biały rycerzu. I "polskich" z małej piszemy.
Kolejne tik-tokowe gówno dla lamusów. Przydał by się nowy dział- Dla Sznurków. Jeszcze chwila a dzieci zaczną wrzucać filmy jak hindusi ratują 4 razy tego samego kotka, spod cegieł, z opony, z torów kolejowych i z dupy.
no to teraz nie por🤬a przez 3 miesiące
podpis użytkownika
znowu wróciłem na sadola
Bo w związku najważniejsza jest szczerość. Nie udaje, że jest dla niego księżniczką, tylko zmywarką.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie