Bramkarz Lausanne Sports w 80. minucie meczu złamał palec. Trener niestety wykorzystał już 3 zmiany zawodników i nie mógł pozwolić na opuszczenie boiska bramkarzowi. Ten zacisnął zęby, zagrał do końca i nie pozwolił na stracenie kolejnej bramki. Jego zespół wygrał 3:1.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:38
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oh Mein Liebe, chyba pierwszy francuz który się nie poddaje
lol, zmylił mnie lektor. Przepraszam za spam
lol, zmylił mnie lektor. Przepraszam za spam
Taa.. jakby go ktoś potrącił pewnie tez by nie upadł
Transferu do barcy nie będzie..
Transferu do barcy nie będzie..
Czyli jednak, kurwa, można grać dalej, a nie jak pizda sie wywalać, bo podmuch powietrza przebiegającej osoby obok był zbyt silny... Ale zdania nie zmieniam, hokej jest lepszym sportem.
Danam napisał/a:
kibice wyjebani skoro gwiżdżą zamiast bić brawo za walkę do końca..
Dobrze, że z trybun widzieli że ma złamany mały palec...
Kukinator napisał/a:
Dobrze, że z trybun widzieli że ma złamany mały palec...
ale widzieli, że się zwija z bólu i że trener nie może zrobić zmiany
widać, że na jedynym meczu na jakim byłeś to w podstawówce gdy koledzy grali a ty siedziałeś z pizdą na ławce boś stroju zapomniał
^ Tam co chwile ktoś się zwija z bólu...
Symulantów powinno się publicznie chłostać, wtedy każdy by nawet ze złamaniami zapierdalał, żeby nikt nie pomyślał, że symulant...
beka jak sie wszyscy na CR spinaja. chyba macie jakies kompleksy, skoro bardziej od jego gry interesuje was jego wyglad.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów