📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
To się popisałeś żartem teraz. Gratuluję i stwierdzam że idź pan z tym
Prawdziwych chłopów zapraszam do karczmy, gdzie skosztujemy pyszną pajdę z mięsiwem i opijemy się miodu najprzedniejszego Testosteron!
Z tą Spartą to akurat przesadziłeś, bo jak trenowali wojowników to młodzi chłopcy dość często byli bolcowani w dupsko przez starszych z tego co wiem, możliwe byłoby wtedy umiejscowienie jaj na twarzach tych słabszych.
@PawełWspaniały
Na pewno pedalstwo było jest i będzie ale zastanawiam się na ile jest to prawdziwy obraz starożytności. Tzn teraz próbuje się ludziom wmówić, że w starożytności to właściwie nie było mężczyzn hetero tylko każdy każdego bolcował w oko proroka. Tak samo z tym ruchaniem dzieci. Inna sprawa, że wtedy 14 latek już nie był traktowany jako dziecko.
No nie chce mi się jakoś wierzyć, że niechęć do pedofilii czy do homoseksualizmu to wymysł ostatniego 1000 czy 1500 lat.
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Na pewno pedalstwo było jest i będzie ale zastanawiam się na ile jest to prawdziwy obraz starożytności. Tzn teraz próbuje się ludziom wmówić, że w starożytności to właściwie nie było mężczyzn hetero tylko każdy każdego bolcował w oko proroka. Tak samo z tym ruchaniem dzieci. Inna sprawa, że wtedy 14 latek już nie był traktowany jako dziecko.
No nie chce mi się jakoś wierzyć, że niechęć do pedofilii czy do homoseksualizmu to wymysł ostatniego 1000 czy 1500 lat.
!Timon, Jeśli chodzi o spartan to byli oddzielani od reszty i zdarzało im się tam bolcować, ale to bardziej na zasadzie więziennej sztuki miłości niż tęczowego pedałowania. Kiedyś pedały raczej kryły się ze swoim zboczeniem i nie krzyczały na ulicach, że lubią w kakao. Jak ktoś lubił to lubił po cichu, bo też zakładam, że zdarzali się tacy, którzy byli gotowi ich spalić czy ukamienować, szczególnie za pałanie taką miłością do czternastoletnich dzieci. Mam nawet taką nadzieję.
Poza tym też zależy w jakiej kulturze, w jednej gmeranie w czekoladowych sferach było normalne, w innej nie. Tak jak teraz. U nas jest nie do pomyślenia żeby gwałcić 6-letnią dziewczynkę, a w krajach muzułmańskich ojciec sam wydaje córeczkę w tym wieku za kolesia po trzydziestce.
Poza tym też zależy w jakiej kulturze, w jednej gmeranie w czekoladowych sferach było normalne, w innej nie. Tak jak teraz. U nas jest nie do pomyślenia żeby gwałcić 6-letnią dziewczynkę, a w krajach muzułmańskich ojciec sam wydaje córeczkę w tym wieku za kolesia po trzydziestce.
chodzi o moszne?
jak prawdziwy facet to nie trzeba dodawać że hetero, bo nie istnieje coś takiego jak prawdziwy facet homo, jest tylko zwykły pedał
Prawdziwy hetero nie pierdoli w kółko o homosiach, bo interesuje się kobietami a nie pedałami
Prawdziwy hetero może odnosić się do człowieka, który jest kobietą - facet to zwykłe uściślenie gdybym to pominął, to pewnie byście się przypierdolili, że to może być kobieta
Magnus napisał/a:
Prawdziwy facet hetero nigdy nie ma worów pod oczami.
Że niby kładziesz puder?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów