Na Filmiku widzimy młodego kibica który kieruje groźby w strone żabola.. mnie osobiście śmieszy owy filmik..
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dam piwo tylko dlatego aby to poleciało na główną i może ktoś go rozpozna.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgodnie z przepisami w tym przypadku potrzeba 5 osób. Chodzi o procedurę unieruchomienia osoby zaburzonej. 1 osoba do każdej kończyny + głowa. Osobnika umieszczamy na łózko i wiążemy specjalnymi pasami. Najpierw wiążemy ręce. Potem nogi. Jeśli pacjent na przykład pluje - dozwolone jest narzucenie prześcieradła na twarz.
Jeśli unieruchomienie 4-kończynowe nie wystarcza dokładamy wtedy pasy szerokie (ok 30 cm szerokości) i oplatamy jak mumię dookoła łózka. Jeśli to zawiedzie stosujemy sedację - czyli podanie duuuuuuużej dawki środków uspokajających.
Jeśli unieruchomienie 4-kończynowe nie wystarcza dokładamy wtedy pasy szerokie (ok 30 cm szerokości) i oplatamy jak mumię dookoła łózka. Jeśli to zawiedzie stosujemy sedację - czyli podanie duuuuuuużej dawki środków uspokajających.
O kurwa... Moje patyczaki mają większe muły
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Kurwa o mało ze strachu się nie posrałem. A co dopiero Żabol....
Dla nieznających - sympatyk Ruchu Chorzów (tzw. Śmierdziele) chce się konfrontować z jakimś sympatykiem Górnika Zabrze (tzw. Żabole)
propan-butan napisał/a:
Dla nieznających - sympatyk Ruchu Chorzów (tzw. Śmierdziele) chce się konfrontować z jakimś sympatykiem Górnika Zabrze (tzw. Żabole)
a tego nie wiedzialem u mnie 19Z46
felek666 napisał/a:
mam dla niego zawodnika
Panek Kreatyna xddd
Zakładając że raczej nie będzie startował do silniejszego od siebie... Jaki koks musi być w takim razie z żabola?
Czy jak oboje staną na elektronicznej wadze, to ta w ogóle się włączy?
Czy dostaniemy video odpowiedź od żabola?
Czy wystąpią w MMA?
Czy Najman też zebrałby od nich wpierdol?
Tak wiele pytań... Tak mało odpowiedzi.
Czy jak oboje staną na elektronicznej wadze, to ta w ogóle się włączy?
Czy dostaniemy video odpowiedź od żabola?
Czy wystąpią w MMA?
Czy Najman też zebrałby od nich wpierdol?
Tak wiele pytań... Tak mało odpowiedzi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów