📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Widzę że dzieci z gimnazjum wylewają żale że nie mogą znaleźć dziewczyny.
Nortic napisał/a:
Przyznaj się - twój wiek wyświetlany w profilu - nie jest adekwatny dla twojej mentalności
Obrażają sie to tylko male dzieci i dziewczynki
Nortic napisał/a:
Tylko dzieci z gimnazjum mówią o dzieciach z gimnazjum
Kurwa, tutaj sobie wszyscy dają po 20-30 lat, w tym ja, a tak naprawdę gruba większość nie powychodziła jeszcze z liceum, jak ja.
shiverf napisał/a:
Kurwa, tutaj sobie wszyscy dają po 20-30 lat, w tym ja, a tak naprawdę gruba większość nie powychodziła jeszcze z liceum, jak ja.
Gratuluję wyjścia z szafy. Może masz coś jeszcze, z czym chciałbyś się podzielić? Gejem może jesteś? Czarny? Rudy? Cokolwiek?
Można dowieść wieku np w taki sposób jak ten. Moja żona słuchała new kids on the block a ja miałem telewizor unimor. w 8 klasie jak się zrobiło komplet zdjęć klasowych za 25 zł to można było wygrać rower górski. Acetylen z puszki od karbidu spalił mi brew,
Pani od rosyjskiego mówiła patrzysz w knigu widzisz figu i kazała mi się uczyć wierszyka który kończył się słowami toczka toczka aguriecik eta wyszedł czołowiecik
W liceum była pani od wosu z bujnymi włosami miała ksywę owca i w mojej notatce prasowej było o sklonowaniu owcy dolly i wyjebała mnie z klasy za to że powiedziałem o owcy. Nie myślac że ją urażę dosłownie. Kiedyś było inaczej... ktoś był niezdolny lub niedobry to go WYJEBALI i spokój. Był odsiew poziom studia miały sens
Pani od rosyjskiego mówiła patrzysz w knigu widzisz figu i kazała mi się uczyć wierszyka który kończył się słowami toczka toczka aguriecik eta wyszedł czołowiecik
W liceum była pani od wosu z bujnymi włosami miała ksywę owca i w mojej notatce prasowej było o sklonowaniu owcy dolly i wyjebała mnie z klasy za to że powiedziałem o owcy. Nie myślac że ją urażę dosłownie. Kiedyś było inaczej... ktoś był niezdolny lub niedobry to go WYJEBALI i spokój. Był odsiew poziom studia miały sens
shiverf napisał/a:
Ja se jebłem 70 a co!
Hehehe. A ja jebłem prawdziwy rok urodzenia, dzień i miesiąc nawet, myślałem że mi może ktoś w końcu życzenia złoży a tu chuj
Camel_06 napisał/a:
Hehehe. A ja jebłem prawdziwy rok urodzenia, dzień i miesiąc nawet, myślałem że mi może ktoś w końcu życzenia złoży a tu chuj
Nie wiem co za Pojeby podają w ogóle swoje prawdziwe dane personalne na portalach społecznościowych. Może mi jeszcze powiesz, że masz takie samo hasło jak do FB?
WakeUpDead napisał/a:
Nie wiem co za Pojeby podają w ogóle swoje prawdziwe dane personalne na portalach społecznościowych. Może mi jeszcze powiesz, że masz takie samo hasło jak do FB?
Ale z ciebie internetowy tajniak. Masz rację, precz z inwigilacją.
A ja mam zwyczajnie w dupie czy ktoś zna moją datę urodzenia czy nie, nie mam 15 lat żeby podawać fałszywy wiek przy rejestracji żeby mieć dostęp do materiałów 18+. Jak jesteś w stanie mnie w ten sposób namierzyć to wpadnij, postawię ci za to piwo.
Aha, za nazwanie mnie pojebem:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów