Jako że nie mogę patrzeć na tą tłustą dupę od wpierdalania kubeczkó KFC dodaję prawdziwego mężczyznę
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
W Krakowie robi się to inaczej...
prawdziwy facet co napierdala w wyrośniętą trzcinę, może następnym razem nagranie z drzewem co mają twardszą korę? :V
W historycznych na sadolu był kiedyś artykuł o jakimś azjacie, który uciekł w góry. Tam hartował ciało napierdalając rękami i nogami w drzewa i pod koniec treningów łamał drzewa. Później ruszył w świat gdzie lał się za pieniądze i wwygrał ponad 1000 walk, dużo zakończyło się śmiercią przeciwników. Założył też jakąś szkołę walki i swój styl.
taki typ faceta, myślenie nie jest jego najważniejszą stroną,
woli walić w próchno
woli walić w próchno
Tak to jest jak żona nie daje od roku.Trzeba jakoś odreagować
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów