📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Haha, jacy metale Damn, mosh jest domeną hardcore'u A HC i metal to spora różnica, zwłaszcza, jeśli chodzi o subkulturę. Anyway po prostu kogoś tam leją, niesamowity mosh odwalają azjaci.
co to kurwa jest
ja rozumiem mosh i to nawet w wydaniu HC ale kuzwa bez jaj laske z buta
hmmm szkoda ze mu nikt w dupe nie wsadzil
widac ze kobieta bojowa ale kuzwa jakos ciezko znalesc powod dla takich akcji
hmmm szkoda ze mu nikt w dupe nie wsadzil
widac ze kobieta bojowa ale kuzwa jakos ciezko znalesc powod dla takich akcji
Jakaś chujowa ta muza a jeszcze do tego przeźroczysty wokalista
... a po za tym to od prawdziwych metali trzy chuje w bok !
... a po za tym to od prawdziwych metali trzy chuje w bok !
Może kiedyś czarna była?
BueR_MadasS napisał/a:
co to kurwa jest
Racja, totalna masakra. Sa inne sposoby przywolywania lasek do porzadku, ni etrzeba napierdalac z buta! Pokopana brygada
kicolek napisał/a:
Może kiedyś czarna była?
Murzyn nie jest czarny tylko " przeźroczysty - wypchany gównem "
Taki żarcik
w tym temacie bardzo proszę o danie sobie siana z rasistowskimi komentarzami i przejście do innego tematu bo skończy się na banach. Parę postów wcześniej usunęłam, ale teraz będę musiała was uspokoić trochę inaczej. Koniec off topu
lubie takich brutali! hahahahah
Bo to zła kobieta była ;]
Gooosia napisał/a:
lubie takich brutali! hahahahah
szacun za fetysz do dostawania butem po mordzie ^^
BueR_MadasS napisał/a:
ale kuzwa bez jaj laske z buta
Nie wiem czy tylko ja to zauwazylem ale przeciez to dresy :/ i miedzy innymi jeden co jest z buta zajebal to tez drech... nie raz podobne akcje pod scena widzialem... wpierdalaja sie drechy gdzies na koncert metalowy albo zwykla impreze, zajebia klientce a potem leza w szpitalu ^^ a robia to tylko po to zeby sie ponapierdalac...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów