📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
dostał czerwoną bo za plecami murzyna wykonał ten gest
Jakby tak wybić czarnuchów i innych brudasów to wszystkim by to było na rękę. Zlikwidowali by rasizm, zmniejszyła by się liczba kradzieży, ja nie widzę żadnych minusów.
Pierdolcie mój komentarz, nie wiem, która jest godzina i nie chce mi sie wstawać, wiec ignorujcie go.
za różnego rodzaju zagrania nie fair play jest jakakolwiek kartka lub kara pieniezna/zawieszenie.
sedzia mial racje bo jak sie gra w pilke to mozna podejsc po cichu wysmiac a nie pokazywac gest Kozakiewicza bo zjebal.
ale strzelajacy to tez pizda
sedzia mial racje bo jak sie gra w pilke to mozna podejsc po cichu wysmiac a nie pokazywac gest Kozakiewicza bo zjebal.
ale strzelajacy to tez pizda
Loq14 napisał/a:
Jakby tak wybić czarnuchów i innych brudasów to wszystkim by to było na rękę. Zlikwidowali by rasizm, zmniejszyła by się liczba kradzieży, ja nie widzę żadnych minusów.
Nie sądzę znalazł by się inny wróg(leworęczni, bruneci itp) plebs twojego pokroju zawsze potrzebuje wyimaginowanego wroga żeby móc poczuć się lepiej z tym że jest kompletnym nieudacznikiem. A jak jest wróg to zawsze może się poszczycić się chociaż tą zasługą że rodzice byli biali, dla ludzi twojego pokroju to chyba jedyna pozytywna cecha ale dobre i to.
Czy tylko ja mam tak że ostatnio duża część filmików z Youtube nie daje się odtworzyć i pisze "Wystąpił błąd, spróbuj ponownie później" ?
W ramach uzupełnienia dodam, że to był drugi obroniony karny przez Sapelę w ciągu 20 minut.
Czy tylko ja mam tak że ostatnio duża część filmików z Youtube nie daje się odtworzyć i pisze "Wystąpił błąd, spróbuj ponownie później" ?
Też tak miałam jakiś czas temu,usunęłam ciasteczka i odtwarzanie wróciło do normy,może u ciebie tez pomoże oczyszczenie komputera z ciasteczek
Też tak miałam jakiś czas temu,usunęłam ciasteczka i odtwarzanie wróciło do normy,może u ciebie tez pomoże oczyszczenie komputera z ciasteczek
Loq14 napisał/a:
No, bo polskie więzienia pełne są portorykańskiej i murzyńskiej hołoty
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów