18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
MassSlesher 2013-05-07, 20:19 14
Sadysta, sadystą, ale takiego to bym odstrzelił na miejscu.
Zgłoś
Kuriki 2013-05-07, 20:37 1
Pierdu pierdu pod wpływem emocji
Mężuś ma po prostu jakieś ostre zaburzenia pod czerepem.
Powinno się go wsadzić do psychiatryka. Chętnie bym go przebadał... Boleśnie przebadał... hiehie

( ͡° ͜ʖ ͡°)
Polish mustache second to none

youtube.com/watch?v=UckLRDKa7PA

Pisze jak jest.
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
Zgłoś
adekniejadek89 2013-05-07, 20:42 2
zajebane z piekielni.pl
Zgłoś
Safko666 2013-05-07, 20:58 12
@Up
Wcale nie widać
Zgłoś
realus 2013-05-07, 21:14 38
adekniejadek89 napisał/a:

zajebane z piekielni.pl

Zgłoś
Tocha1991 2013-05-07, 21:52 1
Jak bym mógł to bym tego chuja na szafot posłał bo kobieta powinna być co prawda w kuchni gdzie jej miejsce no ale kurwa jak sprzęt nawala to trzeba reperować
Zgłoś
ProVVe 2013-05-07, 22:10
Poważnie jeśli do 40-stki zachowam w miarę normalne postrzeganie rzeczywistości będę kurwa uradowany... Bo jak w takim świecie człowiek ma być normalny... Swoją drogą gdzie jest kara śmierci ja się pytam?

Ola gringo
Zgłoś
zippedin 2013-05-08, 0:23
I tak pewnie dostanie 5 lat góra... polskie prawo karne.

joł
Zgłoś
Zella 2013-05-08, 1:04 4
Nawet mi nie żal głupiego babska. Jak się jest tępą i bezwolną krową to tak się kończy.
Zgłoś
KMD 2013-05-08, 1:14
Nie lubię patologii. Moje dzieci chyba też, ale nieśmiało to okazują

Dziewczynki zapraszam na pw
Zgłoś
Policeman 2013-05-08, 1:16
No i nie mogła zostać na te parę dni już w kuchni? Coś by ugotowała, facet by poruchał, a tutaj takie cyrki. Tak, kurwa wiem, oburzenie. Nie wiem czemu mam płakać nad tą sprawą? Babka mogła gościa zostawić po pierwszym dniu po ślubie, mogła wyjechać, zmienić swoje życie o 180 stopni, wolała chlać z gościem na melinie i wieść chujowy żywot, to chujowo skończyła.
Zgłoś
lordgargu 2013-05-08, 2:00
Jak dla mnie to i nawet to się mimo braku przekleństw i grafik na harda nie nadaje.
Zgłoś
Loaloa 2013-05-08, 2:03 1
Złoto nie żona. Ze świecą takiej szukać. Dla niej słowo męża jest świętością. Jak mówi, że czegoś nie wolno, to znaczy, że nie wolno. Choroba nie choroba, obowiązek przede wszystkim.
Zgłoś
Ronoaro 2013-05-08, 9:23 3
Kolejna tajemnica ludzkości, dlaczego kobiety wiążą się z flejtuchami, żulami, wszelkiej maści skurwysynami i chamami? Dochodze do wniosku, że nawet gdybym był romantycznym, boskim multimiliarderem, który by nosił żonę na rękach, to i tak miałbym tylko 50% szansy, że kobitka nie spierdoli z pierwszym lepszym menelem który gra na gitarze.

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów