Chyba Pan jest fanem harda
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Sadysta, sadystą, ale takiego to bym odstrzelił na miejscu.
Pierdu pierdu pod wpływem emocji
Mężuś ma po prostu jakieś ostre zaburzenia pod czerepem.
Powinno się go wsadzić do psychiatryka. Chętnie bym go przebadał... Boleśnie przebadał... hiehie
Polish mustache second to none
youtube.com/watch?v=UckLRDKa7PA
Pisze jak jest.
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
Mężuś ma po prostu jakieś ostre zaburzenia pod czerepem.
Powinno się go wsadzić do psychiatryka. Chętnie bym go przebadał... Boleśnie przebadał... hiehie
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
zajebane z piekielni.pl
Jak bym mógł to bym tego chuja na szafot posłał bo kobieta powinna być co prawda w kuchni gdzie jej miejsce no ale kurwa jak sprzęt nawala to trzeba reperować
Poważnie jeśli do 40-stki zachowam w miarę normalne postrzeganie rzeczywistości będę kurwa uradowany... Bo jak w takim świecie człowiek ma być normalny... Swoją drogą gdzie jest kara śmierci ja się pytam?
joł
Nawet mi nie żal głupiego babska. Jak się jest tępą i bezwolną krową to tak się kończy.
Nie lubię patologii. Moje dzieci chyba też, ale nieśmiało to okazują
No i nie mogła zostać na te parę dni już w kuchni? Coś by ugotowała, facet by poruchał, a tutaj takie cyrki. Tak, kurwa wiem, oburzenie. Nie wiem czemu mam płakać nad tą sprawą? Babka mogła gościa zostawić po pierwszym dniu po ślubie, mogła wyjechać, zmienić swoje życie o 180 stopni, wolała chlać z gościem na melinie i wieść chujowy żywot, to chujowo skończyła.
Jak dla mnie to i nawet to się mimo braku przekleństw i grafik na harda nie nadaje.
Złoto nie żona. Ze świecą takiej szukać. Dla niej słowo męża jest świętością. Jak mówi, że czegoś nie wolno, to znaczy, że nie wolno. Choroba nie choroba, obowiązek przede wszystkim.
Kolejna tajemnica ludzkości, dlaczego kobiety wiążą się z flejtuchami, żulami, wszelkiej maści skurwysynami i chamami? Dochodze do wniosku, że nawet gdybym był romantycznym, boskim multimiliarderem, który by nosił żonę na rękach, to i tak miałbym tylko 50% szansy, że kobitka nie spierdoli z pierwszym lepszym menelem który gra na gitarze.
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów