Prawdziwy ludzki śmieć
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przecież to Ukraiński "ojciec roku", najlepsze techniki wychowawcze, modelowa ukraińska rodzina, według Kijowa
Ciebie qrwo w piecu spalić żywcem ale.
Retsam napisał/a:
dobrze kurwom, mogl je jeszcze wyruchac
squach napisał/a:
Kurwa, zajebałbym na długość ręki. Ja pierdole, weź człowieku nie wrzucaj takich rzeczy bo monitor rozjebałem.
Też nienawidzę dzieci, ale żeby na ich widok wymachiwać szaleńczo łapami i walić w monitor... Trzeba nad sobą panować. Gdy widzisz jakiegoś smroda i nie ma nikogo dookoła, to można zajebać kopa, ale kurwa, trzeba trochę myśleć. Nie tak po wariacku, bo można sobie narobić problemów gdy ktoś zobaczy.
Hetman_Wielki napisał/a:
Po huj taka patologie tu wrzucasz?
Filmik z urodzin 94’ wrzucił. Daj chłopakowi spokój.
A skąd wiecie co nabroiły !!?
Zbysław napisał/a:
A skąd wiecie co nabroiły !!?
Stary ich przyłapał jak gówniaki nuciły piosenkę "baćko nasz bandera".
Szkoda dzieciaków. Szmaciarzowi pewnie wywietrzały promile i nerwówka go dopada.
Madce nawet przez chwilę zrobiło się żal bombelków, ale jebać bo tzeba nagrać filmik
ruski mir at his finest
Można jedynie pocieszyć się tym że jeśli ojciec go nie przetrąci to mlody kiedyś tak staremu wypłaci że mu się placo oderwie. Oby tak bylo
Mam nadzieję że dzięki nagraniu, namierzyli szanownego boksera i zostało zrobione to co powinno zostać zrobione.
Babality
Roger Waters napisał/a:
Pierwszy raz na Sadisticu jesteś?
Zacząłeś zdanie od "A', zamiast pizda, napisałeś "pizdą" i nie dałeś przecinka przed "nagrywa". Uważasz to za prawdziwy HARD, czy po prostu jesteś upośledzony umysłowo?
Hetman_Wielki napisał/a:
Po huj taka patologie tu wrzucasz?
Nie oceniaj czyiś filmów jeśli sam ich nie wrzucasz....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów