Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdybym nie poniósł konsekwencji to zajebał bym gołymi pięściami takiegiego typa
Kurwa, zajebałbym na długość ręki. Ja pierdole, weź człowieku nie wrzucaj takich rzeczy bo monitor rozjebałem.
Swoje juz dostaly, spokojnie!
Mam nadzieję że dzięki nagraniu, namierzyli szanownego boksera i zostało zrobione to co powinno zostać zrobione.
Jakiego boksera? Przeciez to zapasnik
nie obejrzę do końca... jestem pi..a nie sadol
Różne rzeczy mogę oglądać i mało co mnie tu rusza, ale bicia dzieci przez takich szmaciarzy jak ten nie jestem w stanie przetrawić. Może dlatego, że sam jestem ojcem i patrzę na to trochę inaczej
Z tego trzeciego świata mnie już nic nie dziwi, lecz jak ty znęcanie się nad dzieciakiem, to sam bym go skurwysyna kroił po kawałku
Różne rzeczy mogę oglądać i mało co mnie tu rusza, ale bicia dzieci przez takich szmaciarzy jak ten nie jestem w stanie przetrawić. Może dlatego, że sam jestem ojcem i patrzę na to trochę inaczej
kurwa, co film o biciu dzieci, to w chuj podobny komentarz xD
szansą dla gówniaków by wyjść na ludzi jest tylko mocne obicie tatusia przez życzliwych w ich obecności. Jeśli nie zobaczą jaki można dostać wpierdol za bydlęce zachowanie w przyszłości tylko to powielą.
Dla takiego to tylko siata na łeb kurwa i do lasu do swoich...
Takie gówno się utylizuje. Haaa tacy są sprytni dopuki nie dostaną srogiego wpierdolu od innych zwykłe kondomy i tyle
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów