Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Różne rzeczy mogę oglądać i mało co mnie tu rusza, ale bicia dzieci przez takich szmaciarzy jak ten nie jestem w stanie przetrawić. Może dlatego, że sam jestem ojcem i patrzę na to trochę inaczej
Ja też nie mogę się na takie rzeczy patrzyć, już miałem pałzować i oglądać dalej inne filmiki, ale usłyszałem, że to ruskie i pooglądałem z uśmiechem na twarzy
Nawet dwa. Na szczęście ojciec próbuje ich wychować.
Ty na prawdę masz coś z garem, od dłuższego czasu obserwuje Twoje komentarze ( i jeszcze paru innych osób ) i muszę przyznać że zjebów Twojego pokroju nie brakuje. Ale nie martw się, choroby psychiczne też można leczyć.
Nawet dwa. Na szczęście ojciec próbuje ich wychować.
widze podobne masz wspomnienia z dziecinstwa, do tego pewnie sporo wujkow badajacych twoje dupsko
Różne rzeczy mogę oglądać i mało co mnie tu rusza, ale bicia dzieci przez takich szmaciarzy jak ten nie jestem w stanie przetrawić. Może dlatego, że sam jestem ojcem i patrzę na to trochę inaczej
Bo się popłacze, nagraj coś własnego to Ci piwko kliknę.
Ty na prawdę masz coś z garem, od dłuższego czasu obserwuje Twoje komentarze ( i jeszcze paru innych osób ) i muszę przyznać że zjebów Twojego pokroju nie brakuje. Ale nie martw się, choroby psychiczne też można leczyć.
Mistrz jest tylko jeden
widze podobne masz wspomnienia z dziecinstwa, do tego pewnie sporo wujkow badajacych twoje dupsko
Nigdy nie rzucałem o podłogę małymi banderami. Nawet by mi do łba nie wpadło by tam jechać.
Przecież to Ukraiński "ojciec roku", najlepsze techniki wychowawcze, modelowa ukraińska rodzina, według Kijowa
A chuj z tymi ukraińskimi kurwami niech się pozabijają a od Polski wara wypierdalać do tych swoich rożpierdolonych wioch i miast szmaty banderowskie
ja sie nie dziwie - przeciez to standard wychowawczy na ukrainie. Nie zdziwilbym sie jakby ten ojczulek z filmiku siedzial w Polsce i pińcet plus pobieral
Filmik zupełnie nie na temat, ale putinowskie kurewki już o rubla żebrzą.
W dodatku "facet" mówi po rosyjsku (co co prawda nie wyklucza Ukrainy, bo tam też sporo rosyjskojęzycznych, ale jednak zwiększa prawdopodobieństwo, że to Rosja).
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów