Prawdziwy ludzki śmieć
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
M_A napisał/a:
Różne rzeczy mogę oglądać i mało co mnie tu rusza, ale bicia dzieci przez takich szmaciarzy jak ten nie jestem w stanie przetrawić. Może dlatego, że sam jestem ojcem i patrzę na to trochę inaczej
Dokładnie mam tak samo, a ojcem nawet nie jestem.... To jest po prostu inny level skurwysyństwa.
Typowy kochany Polski dom Nie widzę tu nic złego. To znaczy to jest normalny dzień z dzieciakami
Zesranie się tatusiów to jest hit. Filmik jak filmik na tym portalu, bo co chwile widzimy tu śmierć, a tutaj jeszcze spokojnie pożyje, ale te komentarze,,, Miód
Ja tam gówniaków nie lubię, zwłaszcza jak drą mordy i dostają ADHD w miejscach publicznych, to też mam ochotę przypierdolić.
Ale takie pastwienie się nad słabszym od siebie, to zwykłe kurestwo. Pewnie jego stary też tak tłuk i on inaczej nie umie.
Ale takie pastwienie się nad słabszym od siebie, to zwykłe kurestwo. Pewnie jego stary też tak tłuk i on inaczej nie umie.
KapejloneK napisał/a:
Nawet dwa. Na szczęście ojciec próbuje ich wychować.
Odezwały się wspomnienia z dzieciństwa?
Oby więcej takich kacapskich zjebów, pozabijają się sami
Aborcja jest lepsza? Dlatego nazywa się niemy krzyk?
Ale to jest chyba to słynne stresowe wychowanie? Przynajmniej nie wyrosna na jakis pedziow w rurkach
Kurwa, aż się zalogowałem. Mam nadzieję, że przeżyją i dorosną i wtedy zajebią chuja nożyczkami ... albo dajcie mi adres
Roger Waters napisał/a:
Pierwszy raz na Sadisticu jesteś?
Zacząłeś zdanie od "A', zamiast pizda, napisałeś "pizdą" i nie dałeś przecinka przed "nagrywa". Uważasz to za prawdziwy HARD, czy po prostu jesteś upośledzony umysłowo?
To nie było nawet zabawne
Typowy najebany rusek z jakiejś patoli. Takie rzeczy dzieją się wszędzie, cały czas. Później z tych dzieci wyrosną takie same pojeby (albo gorsze) jak tatuś.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów