18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 27 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
kam332 2014-02-15, 17:35 2
lares86 prawie zgadłeś

strefazero.org/?id=104&ArticleId=91

3. Cena wyjazdu: 1500 PLN

9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.
Zgłoś
SztywnyDrąg 2014-02-15, 17:35
W sumie pomysł dobry - pojechać tam i zamelinować się w jakimś mieszkaniu na tydzień (co tam przez tydzień robić można? zdziwilibyście się), bez przewodnika, małą grupką co by klimatu nie zepsuć. Czytałem, że wchodzenie do niektórych budynków, a w szczególności do piwnic jest ryzykowne, bo promieniowania "nie wywiało" - wie ktoś coś o tym?
Zgłoś
dram09 2014-02-15, 17:37
Zgaduje ich motto na nowy rok: ,,Co Cię nie zabije to wzmocni".
Zgłoś
Rocky_V8 2014-02-15, 18:55
Call of Duty Modern Warfare
Zgłoś
terrrapeuta 2014-02-15, 19:02
zabawa w nura.... boszzzzzz
Zgłoś
PanTwardowski 2014-02-15, 19:28 1
Brak szacunku do zmarłych i wysiedlonych. Robienie sylwestra na cmentarzu to takie.. w stylu cygańskim.
Mnie się to kojarzy jednoznacznie.
Zgłoś
białywęgorz 2014-02-15, 20:22 7
@up
Matko bosko szatany z nich naprawdę...
Zgłoś
Catacombe 2014-02-15, 20:33 10
PanTwardowski napisał/a:

Brak szacunku do zmarłych i wysiedlonych. Robienie sylwestra na cmentarzu to takie.. w stylu cygańskim.
Mnie się to kojarzy jednoznacznie.
Obrazek

Wiec zbrodnią jest też obchodzić sylwestra w mieście, na przykład takiej Warszawie. Tyle poległych w czasie wojny, a tam się bawią.

"Obserwowana z bezpiecznej odległości, eksplozja nuklearna jest jednym z najpiękniejszych widoków jakie może zobaczyć człowiek"
Zgłoś
PanTwardowski 2014-02-15, 22:00
Erdo napisał/a:

@up
Matko bosko szatany z nich naprawdę...

Cygany nie szatany, chyba czytać nie umiesz. Rusz dupę od monitora, bo Ci trolle mózg wyprały i wszystko religią zajeżdża, a sam jesteś mroczniejszy od lucyfera.

Mnie nie pasuje zabawa na gruzowisku - wolę w innym otoczeniu. Ale masz skoro tak Cie to podnieca pobaw się z tą panią.

Zgłoś
Sztakler 2014-02-15, 22:15
Mega klimatycznie to wygląda w zimie.
Zgłoś
don-tadeo 2014-02-15, 22:41
@ PanTwardowski
Nikt Cie nie lubi.

Poza tym w Prypeci nikt nie zginął, ludzie zostali wysiedleni.

Czuję się jak stary dziadek.
Zgłoś
LordFlorex 2014-02-15, 23:31
Czyli jutro instaluję S.T.A.L.K.E.R.A
Zgłoś
Dobrutro 2014-02-16, 0:11
Większe promieniowanie jest w Warszawie lub na Śląsku niż w Czarnobylu. W niektórych regionach Afryki gdzie murzyni żyją w chatkach z gówna jest nie raz jeszcze większe. Trzeba pamiętać, że nie każdy poziom promieniowania jest groźny - bo żyjemy w świecie gdzie go się nie da uniknąć bo jesteśmy nim regularnie bombardowani z każdej strony.
Zgłoś
u................a 2014-02-16, 1:34
Brawa dla fotografa!! genialne zdjęcia !
Zgłoś
PanTwardowski 2014-02-16, 3:53
don-tadeo napisał/a:

@ PanTwardowski
Nikt Cie nie lubi.

Argument jak u dziecka w przedszkolu - nie do odparcia.

Pisałem o przesiedlonych i cmentarzysku, które po nich zostało. Zmarła załoga elektrowni i ludzie likwidujący skutki awarii na chorobę popromienną, a to gorsze niż . Wiem, bo zajmuję się promieniowaniem na co dzień.
O tym można sobie poczytać, pooglądać filmiki i zdjęcia. Ale żeby poczuć atmosferę to tam trzeba pojechać. Tej ciszy wśród budynków, gdzie często jeszcze nic nie ruszono Stalker nijak nie oddaje.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów