18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 57 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
FrasQs 2014-02-15, 13:43
dawaj panie!
Zgłoś
kalafiory 2014-02-15, 13:48 74

Zgłoś
pawelssj3 2014-02-15, 13:57 67
wrzuć zdjęcia z mutacji
Zgłoś
uneventful 2014-02-15, 14:22 38
kalafiory napisał/a:

Prawdziwy sadol spędza sylwester w Zonie!

chyba w Żonie.
Zgłoś
Moby_Dick 2014-02-15, 14:30 2
Jak tam byłem.. to urosłem

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
Zgłoś
AntyTrooll 2014-02-15, 14:56 23
Połaził bym po zonie, może parę trolli bym upolował, ale bez licznika Geigera bym tam nie lazł.
Zresztą przekonałeś mnie instaluję znów Stalkera

Rejon Czarnobyla został już na stałe i oficjalnie otwarty dla turystów. Można do woli napatrzyć się na nuklearne zniszczenia, a wnikliwej kontroli zostanie poddane tylko to, jak długo tam zostaną i co będą jedli.
Ryzyko przebywania w Czarnobylu jest „minimalne”. Zagraniczni komentatorzy podkreślają jednak, że – podobnie jak wakacje ze sportami ekstremalnymi – wizyta w Czarnobylu nie jest pozbawiona zagrożeń.
Spore fragmenty strefy wciąż są niebezpieczne – mowa tu przede wszystkim o miejscach składowania odpadów radioaktywnych, sarkofagu, który przykrywa zniszczony reaktor, czy Czerwonym Lesie, gdzie „pofrunęło” większość produktów eksplozji. Cez, stront i pluton wciąż tam są. Ten ostatni pierwiastek na pełen rozkład potrzebuje nawet tysięcy lat.

Don’t feed the troll!!!
Zgłoś
S.T.U_Cummins 2014-02-15, 15:40 5
Kozak bo z kumplami - Niech by sam spędził.

Boga nie ma
Na sadistic'u cała prawda !!!
Zgłoś
D................d 2014-02-15, 16:30 1
Zdrówka chłopaki
Zgłoś
Pan_Generał 2014-02-15, 17:02 1
Niech wrzucą zdjęcia swoich dzieci Oczywiście jak je zrobią.

Anything in life worth doing is worth overdoing. Moderation is for cowards.
Zgłoś
bollocks 2014-02-15, 17:08
Fajne zdjęcia, no ale mało zdjęć tej dziewczyny

A tak na serio to ktoś się orientuje ile trzeba wydać na taka wycieczkę?
Zgłoś
SebaD 2014-02-15, 17:20 3
Też właśnie byłem zawiedziony, że mało jej pokazali...

PS. Rudy zaruchał? o_O
Zgłoś
Promek 2014-02-15, 17:21
Bylismy jakis czas temu (chba ze 3 lata) z kolegami na zlocie na Ukrainie co przerodzilo sie w wycieczke w tamte rejony i musze powiedziec ze oprocz szpitala najwieksze wrazenie robi "cmentarzysko' porzuconych pojazdow, maszyn, a nawet helikopterow itp, itd. Kawal historii motoryzacji z tamtego okresu. Polecam jesli ktos by chcial sie wybrac. Kiedys koszt organizacji przez biuro w Krakowie to chyba cos kolo 2 000 zl (z przewodnikiem na miejescu), ale wycieczki z takowym to raczej monotonia bo pokazuje tylko oklepane miejsca.
Zgłoś
Lares86 2014-02-15, 17:21
@bollocks

Ja wiem. Tysiącpięćsetstodziewięćset.
Zgłoś
Irdo38 2014-02-15, 17:29
ciekawe czy tak by się wesoło bawili jakbym im jebnął po 500 rentgenów na głowę... jakbym mógł

Wieprzowina w kieszeni u każdego obywatela na wypadek ataku ze strony nieprzyjaciela.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów