📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kashan napisał/a:
To DjTiesto - Adagio for Strings tylko że wolniej puszczone ^_^
Czy ty jesteś jakiś zjebany?
Cytat:
To DjTiesto - Adagio for Strings tylko że wolniej puszczone
Nie....Nie Nie i jeszcze raz nie, po prostu kurwa nie mam słów...
Zasmuca mnie fakt, że pseudo artyści podpierdalają naprawdę zajebiste kawałki z filmów etc, a potem dokładają swoje ucy tucy i grają jak swoje na koncertach ku uciesze bandy zaćpanych ćwierćinteligentów.
A jeszcze bardziej zasmuca to, że potem przyjdzie taki tłuk i stwierdzi, że to Tiesto...
^ przez chwile chciałem cie pocisnąć ale domyśliłem się że to trolling.
o kashana mi chodziło oczywiście.
o kashana mi chodziło oczywiście.
Za audio i video bezapelacyjne piwo.
Kolejna propaganda USA jacy to oni byli wspaniali podczas tej wojny. Prawda taka że spieprzali przed vietcongiem aż się za nimi kurzyło - szczególnie w latach 70 gdy było wiadomo ze dostają w dupę jak się patrzy.....
czarek00 napisał/a:
Kolejna propaganda USA jacy to oni byli wspaniali podczas tej wojny. Prawda taka że spieprzali przed vietcongiem aż się za nimi kurzyło - szczególnie w latach 70 gdy było wiadomo ze dostają w dupę jak się patrzy.....
a kto Ci naklamal ze byli oni wspaniali?
kazdy wie ze dopuscili sie masy zbrodni.
Chuj w dupę hejterom, gdzie niby w tym filmiku wywyższani są amerykanie? Ta wojna była od początku do końca nieporozumieniem, a gdybyście poczytali trochę, to byście wiedzieli, że hejt powinien lecieć na francuzów. Jak już musicie, to przypierdalajcie się do tych, którzy byli odpowiedzialni za wydawanie rozkazów, a nie do average Joe, którego wysyłali do zasranej dżungli na drugim końcu świata, w zamian za obietnice jako takiego bytu po powrocie.
@AzbestoN: Krata piwa i pełny magazynek leci do Ciebie i autora huey-em a na ignorantów napalm.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów