📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
no.. profit niezły. Zamiast złom zbierac to zgony z ulicy... Ciekawe gdzie mają dziuple z chirurgiem Grzesiem
Janek Wiśniewski padł...
Pamiętajcie NIGDY ale NIGDY na plecach! Jak się porzyga to nie odratujecie.
O masz ci los to 2 ulice od miejsca gdzie mieszkałem na stancji .
Moje miast - kocham je ....
Moje miast - kocham je ....
Wiecie co? Ci panowie zachowali się sto razy lepiej niż "przyjaciele" i "kumple" z nagrań debilnych żartów, które trafiają na ten portal. Pozbierali, zapakowali, odwieźli do domu czy kartonu.
.
ul. Pochyła
rafalskiddz napisał/a:
ul. Pochyła
Patrząc na kierunek jazdy pewnie z Maja wracał i nie dał rady
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów