człowiek_zły napisał/a:
ONR i MW to organizacje lewackie o charakterze narodowym.
Tak, są to organizacje o charakterze narodowym, ale co do tego czy lewackie (zwłaszcza w przypadku ONR) mocno bym podyskutował.
Cytat:
Poglądy ekonomiczne Cejrowskiego i JKM dla mnie są w porządku. Denerwuje mnie w nich narodowo-katolickie zboczenie. I dlatego nie mam na kogo głosować.
Nie rozumiem, jak może denerwować postawa "Bóg, Honor, Ojczyzna". Polska od samego początku istnienia jest katolicka i gdyby nie to mogłaby już nie istnieć (odsyłam do historii). Obrona wartości narodowo-katolickich ma swoje plusy:
żadnych pedałów, transów, aborcji, żydów i innych zboczeń. Obrona interesów państwowych. A lewica ma to w dupie i dlatego teraz Polska jest wrakiem, istnieje tylko na mapie. Promowanie zboczeń, anytpolskości i najazdy na wiarę, promowanie filosemityzmu i pozwalanie żydom na o wiele za dużo - to są wszystkie skutki rządów lewicy.
Cytat:
Nie może powstać partia ultra liberalna, która będzie chciała woloności w gospodarce, likwidacji socjalistycznych mechanizmów w systemie bez narodowo-religijnego nadęcia?
Może powstać. Powiem więcej możesz sam ją założyć. Od razu bym Cię poparł. Ja sam jestem gotów założyć prawicową lub centroprawicową partię z każdym, kto chce normalnej polski.