Poniżej jest pokazana instrukcja jak prawidłowo powinniśmy zainstalować iOS7.
What the fuck did i just saw?!
Jak było to ch*j
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
g................m
2013-06-20, 23:48
Co za idiota. Mam nadzieje ze zbiednieje kiedys tak, ze mu zabraknie kasy na jedzenie.
Atrapa k🤬a
Y................i
2013-06-21, 0:19
Rozj🤬 jedzenie. Szacun
k................a
2013-06-21, 0:43
a jabłko i tak pewni musiał wyciągać z kibla. Chociaż mam nadzieję, że tego nie zrobił i zapchał mu się kibel, wybijając masę gówna
hejtują iphona, a tak naprawdę jest to jeden z niewielu nowoczesnych smartfonów gdzie wszystko działa prawidłowo.
Skąd się k🤬a bierze moda na bycie debilem ?
po co ludzie robią takie durne filmy ...
k................z
2013-06-21, 4:23
stąd że to zawsze było w modzie
Kolejny kretyn który marnuje jedzenie...
i................s
2013-06-21, 10:30
Może gówno, ale śmieszy.
Za marnowanie jedzenia piwa nie ma, za zaangażowanie wrzucającego piwo postawię.
@ilves, u mnie nie wywołało nawet kszty uśmiechu. Idiotyzm. ja na taki telefon musiałbym tyrać jakiś czas a taki ktoś sobie go smaży na patelni. no żal mi dupę ściska, że są tacy imbecyle na świecie. Maści na ból dupy dajcie...