📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Warto obejrzeć do końca
Do czarnej rasy nie trzeba długo gadać żeby oberwać
Jestem zawiedziona.
Nie ma tu ani jednej prawidłowej reakcji na "prank" bo koleś w każdym wypadku odszedł o własnych siłach.
Jeśli kiedykolwiek się pojawi filmik z prawidłową reakcją na te gówniane żarciki to będziemy ją oglądali na hardzie.
Nie ma tu ani jednej prawidłowej reakcji na "prank" bo koleś w każdym wypadku odszedł o własnych siłach.
Jeśli kiedykolwiek się pojawi filmik z prawidłową reakcją na te gówniane żarciki to będziemy ją oglądali na hardzie.
K.O. na końcu ma skilla jebany czarnuch
@karinawaw brawo kochaniutka! moja kuchnia jest Twoja!... chyba się zakochałem nie wiedząc jaką buzie posiadasz ;*
Końcówka najlepsza
Prank Srank
Brawa dla Afroamerykanina!
Sadole wybaczą że nie napisałem murzyna, ale w tej sytuacji wielki respekt się należy.
Sadole wybaczą że nie napisałem murzyna, ale w tej sytuacji wielki respekt się należy.
zaczynam odnosić wrażenie, że te wszystkie pedały od pranków to masochiści i lubią dostawać po ryjach
HEHE kurwa bardzo śmieszne żarty i to wkurwiające się oburzenie pedała jak ktoś go uderzył
wkurwiają mnie te sranki pranki nadal czekam jak któregoś odjebią w końcu i pójdzie do piachu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów