📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Co jest w tym fajnego jak Ci spasiona locha tłustą spoconą dupą macha ? Żeby jakiś frykasik był elegancki ze zgrabnym tyłeczkiem co innego...
Co za różnica? Jakikolwiek twerk jest obrzydlistwem, które zostało przyniesione przez małpy z dzikich dżungli. Każda biała "kobieta", która to robi, zasługuje jedynie na pogardę.
Ale roletę na chacie to mają zacną.
I słusznie. To mamusia jest królową dzielni w trzęsieniu dupą i żadna gówniara nie będzie jej robić konkurencji.
Koniec harda od 44 sekundy
Dobrze, że napisałeś w który momencie dostaje wpierdol. Mam prawo rzygać z lepszych powodów, niż tak obrzydliwe twerki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów