📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Kto spierdala??
Chciałbym być świadkiem takiego pięknego zjawiska.
Mantuanuliupu napisał/a:
Twoja z dziećmi.Kto spierdala??
xgregor, już leć do kościółka się modlić bo apokalipsa nadciąga... jak ja lubię taki katobeton który nie ma pojęcia co się dzieje to pewnie bóg/apokalipska/ufo/duchy/zmarła babcia... zwykła chmura szelfowa, u nas najczęściej spotykana na mazurach w postaci białego szkwału...
zwykła chmura szelfowa, u nas najczęściej spotykana na mazurach w postaci białego szkwału...
No chciałeś zabłysnąć i kurwa nie wyjszło. Chmura szelfowa to chmura szelfowa, a biały szkwał to pojęcie zaczerpnięte z literatury marynistycznej i powtarzane w kółko najpierw w zasranych polskich mediach, a potem przez ich publiczność.
Sam szkwał oznacza wiatr, a nie chmurę, więc nie myl pojęć.
Nie warte 10 piw. Taki spoiler dla ludzi, którzy jeszcze nie obejżeli- NIE OGLĄDAJCIE TEGO! DOSŁOWNIE NIC TU NIE MA OPRÓCZ CHMUR...
U nas to się grilla rozpala na taką pogodę
Nic mnie tak nie uspokaja jak burze. Mogę nawet olać oglądanie filmu byleby patrzeć przez okno na burzę, albo nawet chodzić po deszczu jak pioruny nawalają dookoła (i w mieście i na otwartym terenie, chociaż wiem że to dosyć głupie).
Wiem, pojeb jestem, ale burze są piękne.
Wiem, pojeb jestem, ale burze są piękne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów