📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
duzo lepiej niz w bolywood , tutaj nawet zdetonowal mu kula baterie w telefonie i zapakowal pol magazynka w szmatoglowego wiec uwazam to za bardzo udane kino akcji
maxkulczyk napisał/a:
zdetonowal mu kula baterie w telefonie
kurwa, nie pomyślałem o telefonie bo juz miałem rozkminę czy to chińska bateria do rozrusznika serca mu jebała....
Ale pojebana akcja xD
maxkulczyk napisał/a:
duzo lepiej niz w bolywood , tutaj nawet zdetonowal mu kula baterie w telefonie i zapakowal pol magazynka w szmatoglowego wiec uwazam to za bardzo udane kino akcji
Halman napisał/a:
kurwa, nie pomyślałem o telefonie bo juz miałem rozkminę czy to chińska bateria do rozrusznika serca mu jebała....
Wygląda na pocisk smugowy, który sobie gdzieś tam w nim utknął.
Jeszcze mu ładnie w torbe foliową zapakował. Rannego kością z AKMS wykąpią w Gangesie i chlopina się zregeneruje.
co tu się odwaliło się... napad pierwsza klassa... ale grupa SWAT już nie za bardzo .XD
Szkoda rannego. Złodziej to śmieć. Im więcej odjebanych, tym lepiej.
Gość celuje palcem u lewej dłoni do uzbrojonego człowieka, w prawej trzymając karabin automatyczny. 0:46
Kurwa... Ja nie wiem. Ale próbując robić napad z bronią w ręku, trza się nauczyć z niej strzelać.
Agoreth napisał/a:
Gość celuje palcem u lewej dłoni do uzbrojonego człowieka, w prawej trzymając karabin automatyczny. 0:46
Nawet se nie postrzelal
To trzeba być Hindusem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów