📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To jak z tymi "piłkarzami", co potrafią wiele sztuczek a na boisku nie wiele są w stanie pokazać
Ciekawe jakby się sprawdzili an torze motocrossowym
Pysio0 napisał/a:
To jak z tymi "piłkarzami", co potrafią wiele sztuczek a na boisku nie wiele są w stanie pokazać
Zjebany tor dla białasów zostaw dla białasów takich jak ty i ja.
Nigdy nie zajebał bym tego machając sobie rękoma jakbym zbierał ogórki pomiędzy samochodami na normalnej ulicy.
Niggasy mi zaimponowały gdy chłopaki na torze nie. No kurwa.
A piłkarze z trikami to piłkarze z trikami, tak jak jumper wśród poduszek na hali a piłkarz z boiska i jumper z ulicy (francuz). Nie ta liga, nie ma co porównywać.
Niggery piwo za dobrą zabawę
ooobi napisał/a:
uciekły małpy z cyrku i tyle...
wiesz co jest smieszniejsze od debilizmu plynacego z twojego komentarza?(bo juz sie staje nude takie peirdolenie) to, ze wydaje sie ze tym "małPOM" zazdroscisz ze on wychodza z domu a ty pewnie juz dupe kwadratowa masz od siedzenia przed komputerem. pozdro dla ciebie
okrzej napisał/a:
A pomyśleć, że ja obsrywam zbroje ja mi się przednie koło oderwie na jakieś 15 cm .
Najwidoczniej tata za szybko odkręcił Ci boczne kółka przy roweryku.
domek jak w gta SA i The Walking Dead.
ah wspomnienia z lat gówniarstwa
ah wspomnienia z lat gówniarstwa
Sam jeżdżę na Motocyklu i nawet na jednym kole ale jeśli się rozwalę na kole to sobie zrobię krzywdę a nie niewinnej rodzinie jadącej do szkoły przez jakiegoś czarnego debila. Jak chce się popisywać to niech jedzie za miasto na nie używane drogi i niech tam się bawi.
Ale nie ma to tamto kask to ma zajebisty shoei x-spirit przy nim sie chowa
Niech sprzedadzą przednie koła i kupią kaski.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów