📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
fajnie śmigają, ale coś w środku mi podpowiada, że oni tym motocykli nie kupili.
A pomyśleć, że ja obsrywam zbroje ja mi się przednie koło oderwie na jakieś 15 cm .
paru ziomków .... jesteś kurwa czarny?
Widac ze dobierasz dwoich ziomkow, a i ten za material wlasny piwko.
Tyś widział dobrą jazdę na jednym kole... Gdzie małpa na moto pokaże ci klasę ? -.-'
Dać czarnemu motocykl to tak jak dać małpie granat...Z reszta wydaje mi się, że małpa by się lepiej obeszła z granatem i na pewno by to było bezpieczniejsze....
Oczywiście hejty od kolesi którzy nawet na rowerze w życiu by tak nie zrobili...
@DariuszX, nie żartuj
Nawet kurwa na motocyklu muszą odpierdalać swoje gangsta gesty, jak mnie to wkuriwa. Zbroje i kaski trudniej było zajebać, więc pozostają bluzy i puste dekle.
Nawet kurwa na motocyklu muszą odpierdalać swoje gangsta gesty, jak mnie to wkuriwa. Zbroje i kaski trudniej było zajebać, więc pozostają bluzy i puste dekle.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów