ba ba ba ba baaa !
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Kiedyś Cebula i jego uwaga robili z kobiety idiotkę, każąc jej naśladować dudnienie wydobywające się z rury, ale mieszkanka Niedźwiedziego Bobu(?) najwyraźniej nie oglądała tego odcinka.
Właścicielka psa wreblelelblelepleplelpele?
Oto sól tej ziemi ! Nie chce widzieć żadnych negatywnych komentarzy o tej pani. Widać, że kobieta dba o rodzinę, pole i kury i na pewno nie brała udział w demonstracji pod krzyżem !
W 13-15 sekundzie słychać coś dziwnego w pracy silnika, w 17-19 sekundzie słychać strzały - istna rzeź, pewnie znów jakiś spisek.
Niedzwiedzi Rog mieszkam niedaleko. Mazury ;p
W tym czasie mój pies robił dziwne hau hau hau hau, zegar nagle zaczął robić tik-tak tik-tak, jak usłyszałam to dziwne bubububu
To żona Pana trololo. Pomijam oczywisty fakt, że są właścicielami psa wreblelelblelepleplelpele.
A kochanką tego pana:
Niech ktoś zrobi z tego techno mixa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów