Ot, po prostu technicznie uderzył w szczękę dolną (czyli brodę) i jak widać pięści do tego nie trzeba aby odcięło zasilanie. Pod wpływem uderzenia, głowa zawodnika „odskakuje” do tyłu i pojawia się ucisk na nerwy rdzenia kręgowego. W wyniku tego dochodzi do niedotlenienie układu nerwowego i następuje chwilowa utrata przytomności.
widze, że często obrywałeś
Ot, po prostu technicznie uderzył w szczękę dolną (czyli brodę) i jak widać pięści do tego nie trzeba aby odcięło zasilanie. Pod wpływem uderzenia, głowa zawodnika „odskakuje” do tyłu i pojawia się ucisk na nerwy rdzenia kręgowego. W wyniku tego dochodzi do niedotlenienie układu nerwowego i następuje chwilowa utrata przytomności.
Wiesz co, dzieki za wyjasnienie, teraz wiem dlaczego tak sie dzieje, lap piwko.
Dzięki za kopię tekstu z :
fanatycyadrenaliny.pl/ciezki-nokaut
@Halman
polak to ten co na pizde dostał, od dorodnego Ukra.
nigdzie nie napisałem kto jest kim...
@Halman
polak to ten co na pizde dostał, od dorodnego Ukra.
Co to za różnica kto dostał jak widać zabawa była normalna a nie afryka.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów