Kobieta chciała dokonać żywota, ale niestety...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Kobieta chciała dokonać żywota, ale niestety...
Oglądając sobie myślę, skacz kurwa bo się nie doczekam, no i chooj, się nie doczekałem
Dobre wyjście z progu ale za słabo się wybiła
Nie znacie się. Kobieta chciała uciec przez bandą gwałcicieli. To była jedyna droga ucieczki. Zawahała się i niestety ją złapali. Pewnie teraz ją tam gwałcą. Tak jak tą tłumaczkę ratownicy medyczni
Jak się nie udało, to po chuj tu wrzucasz? Kwejka nie masz na takie śmieci?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów