📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
waho. napisał/a:
Przejażdżka taką kolejną jest fajna gdy:
- ma się 15lat
- jedzie się pierwszy raz.
Później emocje nie są już tak ekspansywne.
Oj mógłbyś się zdziwić. Przejechałbyś się na takich konkretnych to w gaciach byłoby ciepło.
piep... amerykaniec
Jezeli by to brzmialo tak fajnie jak kurwa, to czemu nie...
Wyobrazacie sobie gdybysmy my mowili "O moj boze" zamiast kurwic?? Ble
to jest moje największe marzenie:
watch?v=VUCC1ZOxs94&feature=player_embedded
jeździłam niestety na trochę mniejszych, ale i tak za każdym razem jest tak samo zajebiście
Tutenchamonka, mi się raz w życiu zdarzyło coś takiego też. koleś tak szybko zapinał te zabezpieczenia, a ja byłam na samym końcu, że miałam cały czas banię, że jestem niedopięta i wypadnę ale to też fajne uczucie, raz na jakiś czas, poczuć serce w dupie
watch?v=VUCC1ZOxs94&feature=player_embedded
jeździłam niestety na trochę mniejszych, ale i tak za każdym razem jest tak samo zajebiście
Tutenchamonka, mi się raz w życiu zdarzyło coś takiego też. koleś tak szybko zapinał te zabezpieczenia, a ja byłam na samym końcu, że miałam cały czas banię, że jestem niedopięta i wypadnę ale to też fajne uczucie, raz na jakiś czas, poczuć serce w dupie
watch?v=DWqKZQ2dGUU&feature=player_embedded
i big one w blackpool (podobno najwyższy w europie):
watch?v=ipeqXKzfloE&feature=related
(nie mam teraz czasu wgrywać każdego filmu z osobna na dysk, mam nadzieję, że kiedyś zahula znowu uploaderka na sadzie..)
moje ulubione to goliath z valibi (chociaż dość lajtowy, ale zajebiście zrobiony):
watch?v=DWqKZQ2dGUU&feature=player_embedded
i big one w blackpool (podobno najwyższy w europie):
watch?v=ipeqXKzfloE&feature=related
(nie mam teraz czasu wgrywać każdego filmu z osobna na dysk, mam nadzieję, że kiedyś zahula znowu uploaderka na sadzie..)
Cytat:
08.04.2010: Bezpośredni upload filmów z serwisów Youtube i Liveleak został przywrócony!
aha, no to jak zwykle tylko mi nie hula, bo próbowałam..
edit.
już mi działa, może jak wcześniej próbowałam, to jeszcze nie wróciła ta opcja. to dam filmy jeszcze raz.
tutaj goliath:
big one:
i dla porównania największe rollercoasterowe rozjebanie, jakie widziałam i mam nadzieję kiedyś spróbuję:
na tym niektórzy naprawdę mogliby się zesrać
edit.
już mi działa, może jak wcześniej próbowałam, to jeszcze nie wróciła ta opcja. to dam filmy jeszcze raz.
tutaj goliath:
big one:
i dla porównania największe rollercoasterowe rozjebanie, jakie widziałam i mam nadzieję kiedyś spróbuję:
na tym niektórzy naprawdę mogliby się zesrać
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów