📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ja też prawie się zesrałem ze śmiechu jak patrzyłem na twarz tego kolesia.. zajebisty
Niestety fake jak nic z racji, że dziewczyny za nim zachowywały się dość spokojnie...
Może feministki :O
widać było po jego twarzy, że zdał sobie sprawę iż w razie wypadku umrze jako prawiczek... a poza tym jest zwykłą piczą...
"prawie sie zesrał, w sumie tez bym tak chcial" dobre masz 100lec zachcianki i nick adekwatny
No dobra ... chciał bym być bliski zesrania
zwykła cipa z niego !
kz7.pl - dupeczki półnagie
dajbuziaka.pl - dupeczki ubrane
Przejażdżka taką kolejną jest fajna gdy:
- ma się 15lat
- jedzie się pierwszy raz.
Później emocje nie są już tak ekspansywne.
- ma się 15lat
- jedzie się pierwszy raz.
Później emocje nie są już tak ekspansywne.
pamiętam jak jechałam na takim czymś pierwszy raz. a że jestem chuda i za słabo mnie zapieli, o mało się nie zesrałam
Nie lubię hejterów. I trolli.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów