Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ciężarówka jadąca w terenie zabudowanym na zakręcie po przeciwnym pasie? sorry ale nie uwierzę w coś takiego, szczególnie że zobacz ile czasu upłyneło od jej przejazdu...
Dzieciak wpadł najpierw pod samochód a potem była ciężarówka. Być może równocześnie ale na bank ciężarówka nie wessałą chłopaka.
a Wam co? filmy się pojebały? Gregorioo, Emmet Brown, czy jak? minęła chwila od przejazdu, ale zamiast chełpić się studencką wiedzą (w macu wam się przyda przy składaniu hamburgerów), wyjdź na ulice i poczekaj na przejazd ciężarówki jadącej "50km/h". Korzystając z własnej wiedzy przyjrzyj się ujęciu i podaj dokładną prędkość pojazdu - ja jestem zbyt leniwy, więc Tobie nic nie będę udowadniał :o
hahhahahahahahhahhahahahahahhahahahahahahah
nie wiem czego uczą w gimbazie ale więcej dowiesz się w discovery
tak, tak, oglądaj discovery, Bear Grylls i Mike Rowe nauczą Cię, do czego służy gówno... ten kanał był zabawny i potrafił czegoś nauczyć, jak miałem 10 lat...
"albowiem należy się zatrzymać gdy jakiś inny samochód zatrzymał się przed przejściem umożliwiając pieszym przejście. "
Skręcali w lewo, dlatego stali.
aa rzeczywiście, mój błąd, przepraszam.
Wiecie, że w sytuacji z filmu nr 1 za wypadek był odpowiedzialny...rowerzysta?
Przez przejście dla pieszych bez ścieżki należy PRZEPROWADZIĆ rower.
Kierowca samochodu nawet mandatu nie dostał
No shit sherlock ?
Sam kiedyś przejeżdżałem rowerem po pasach, ale teraz z perspektywy kierowcy i swojej jeszcze krótkiej kariery kierowcy wiem jaki to jest debilizm, już nie raz musiałem dawać po heblach bo jakiś pacan wyskakuje nagle na ulice. A więc rowerzyści przejeżdżający po pasach -
Rems, porównujesz kobietę do psa? W takim razie i z Ciebie jest szczeniak, w końcu suka Cię urodziła.
masz w zupełności rację , natomiast Rems powinien dostać bana bo jak co ale zostałyśmy urażone tym komentarzem
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów