📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
zadaniem egzaminatora jest niedopuszczenie do takiej sytuacji, więc dziwię się jak siedzą sobie na czilaucie jak obok prowadzi kobieta... to tak jak dać psu prowadzić auto i dziwić się potem, że wylądowaliśmy w rowie.
Rems napisał/a:
zadaniem egzaminatora jest niedopuszczenie do takiej sytuacji, więc dziwię się jak siedzą sobie na czilaucie jak obok prowadzi kobieta... to tak jak dać psu prowadzić auto i dziwić się potem, że wylądowaliśmy w rowie.
jaki ty wyszczekany kurwa ...
w pierwszym przypadku oczywiscie wina kierowcy czerownego auta, co nie zmienia faktu ze rowerzysta sam sie prosil o klopoty. sam zlamal przepisy bo to przejscie dla PIESZYCH
@Rems
chyba chodzi ci o ostatnią sytuację, bo nie wiem co we wcześniejszych mogli by zrobić, ale tak to jest jak się dziecko samo puszcza po ulicy, nagle mu do łba pierdolneło żeby se przebiec przez drogę, jeszcze nie na pasach, co lepsze, dziecko najpierw odwraca głowę, widzi auto i wbiega
chyba chodzi ci o ostatnią sytuację, bo nie wiem co we wcześniejszych mogli by zrobić, ale tak to jest jak się dziecko samo puszcza po ulicy, nagle mu do łba pierdolneło żeby se przebiec przez drogę, jeszcze nie na pasach, co lepsze, dziecko najpierw odwraca głowę, widzi auto i wbiega
"co się stało, jezus maria, co się stało?" i jeszcze gleba egzaminatora
Wiecie, że w sytuacji z filmu nr 1 za wypadek był odpowiedzialny...rowerzysta?
Przez przejście dla pieszych bez ścieżki należy PRZEPROWADZIĆ rower.
Kierowca samochodu nawet mandatu nie dostał
Przez przejście dla pieszych bez ścieżki należy PRZEPROWADZIĆ rower.
Kierowca samochodu nawet mandatu nie dostał
makabrax napisał/a:
@Rems
masz głośniki? ciężarówka go zassała... jeśli nie wiesz, to otacza nas powietrze :o skojarz te fakty...
Należałoby wprowadzić rzetelne testy psychologiczne żeby odsiać pewne jednostki które prawa jazdy mieć nie powinny. Prędzej czy później spowodują wypadek.
Bardzo dobre filmy. Wolę polskie niż ruskie:) Ale ciekawi mnie, dlaczego dwie babki, które przywaliły w płot włączyły wycieraczki:D Przetrzeć szybkę sobie chciały, bo nie dowierzały co odwaliły za manianę?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów