📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
🔥
Ucieczka z pokoju przesłuchań
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jakiś niepoważny. Dziewczyna mogła przez niego sczeznąć.
*grOOby* napisał/a:
Że co kurwa zrobić?
allegro.pl/slownik-jezyka-polskiego-a-gar-nowa-i1901941617.html
Pa tylko 4,99zł, a już więcej się nie zbłaźnisz. Zainwestuj w wiedzę, odpuść jednego jabola, albo cheeseburgera groobasie.
Koli_fanklub napisał/a:
allegro.pl/slownik-jezyka-polskiego-a-gar-nowa-i1901941617.html
Pa tylko 4,99zł, a już więcej się nie zbłaźnisz. Zainwestuj w wiedzę, odpuść jednego jabola, albo cheeseburgera groobasie.
Wujek google Ci pomógł i rżniesz inteligenata.
Już mi się buźka cieszyła i ucho uradowane odgłosem strzału w ryj, niestety przeliczyłem się, nie polecam
*grOOby* napisał/a:
Nawet gdyby to i tak jestem na wyższym poziomie ewolucji niż ty bo potrafiłem z niej skorzystać.
Koli_fanklub napisał/a:
Nawet gdyby to i tak jestem na wyższym poziomie ewolucji niż ty bo potrafiłem z niej skorzystać.
Po prostu mam na wszystko wyjebane.
A tak poza tym to z Twoją inteligencją to możesz krowy doić.Lub pozostaje mieszanie gówna
*grOOby* napisał/a:
Po prostu mam na wszystko wyjebane.
A tak poza tym to z Twoją inteligencją to możesz krowy doić.Lub pozostaje mieszanie gówna
Poziom twoich ripost przeczy tej tezie. Ty nadajesz się do tego lepiej.
*grOOby* napisał/a:
Zamiast inteligenta stawiam na owcę .
mało brakowało a w którejś rodzinie po obiedzie zostały by brudne gary
Prawie w pysk. Prawie piwo.
edge napisał/a:
Poziom twoich ripost przeczy tej tezie. Ty nadajesz się do tego lepiej.
uuuu chyba uraziłem Twojego popychacza.Stąd te sapy.
*grOOby* napisał/a:
uuuu chyba uraziłem Twojego popychacza.Stąd te sapy.
Coś długo się zbierałeś
Naucz się kurwa, że prawie robi wielką różnicę autorze tematu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów