Jeśli było to wiecie co z tym zrobić.
Jeśli było to wiecie co z tym zrobić.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak dla mnie wyjątkowe jest zachowanie zatrzymanego. Większość rzuca kurwami i mówi że oni są niewinni, że to spisek albo błagają aby im tego prawa jazdy nie zabrali. Ten Pan natomiast przyjmuje wszystko ze spokojem i rozumie że popełnił DUŻY błąd, ale żeby nie było zbyt różowo to pewnie po powrocie do domu zajebie swojej dziewczynie/żonie/dziecku/psu/chłopakowi czy kogo on tam ma.
@PoloniaJuby
Jak dla mnie wyjątkowe jest zachowanie zatrzymanego. Większość rzuca kurwami i mówi że oni są niewinni, że to spisek albo błagają aby im tego prawa jazdy nie zabrali. Ten Pan natomiast przyjmuje wszystko ze spokojem i rozumie że popełnił DUŻY błąd, ale żeby nie było zbyt różowo to pewnie po powrocie do domu zajebie swojej dziewczynie/żonie/dziecku/psu/chłopakowi czy kogo on tam ma.
Co nie zmienia faktu, że każdy wsiadający za kółko po pijaku jest potencjalnym mordercą i należy mu się chłosta.
debil. no debil no.
Pierdolenie onetowskie. 1 promil? No kurwa żart. Tak przy 6 odcina świadomość, wiem bo sprawdziłem to nie raz , ale nie polecam tego nikomu kto to czyta, bo tylko się problemów z tego powodu narobi, chociaż da się wyjść z tego obronną ręką . Tak w dużym skrócie, przy dużej dawce alko wpierdolicie się w coś, albo w kogoś., na drugi dzień, kac nie zostanie jedynym problemem. Piszę to specjalnie dla tych co się dopiero uczą, bo wyjebałem parę razy po pijaku, i nic z tego mi nie przyszło, poza chwaleniem się na mieście że chuja mi zrobili, bo spierdoliłem, a akcje były na prawdę grube. Pozdrowienia dla wszystkich, którzy uważają że po 2 litrach wódki są nieśmiertelni... do czasu Panowie, do czasu ..
Ty tą baję to chyba pisałeś najebany.
przestańcie mu lizać chuja ;/ co z tego, że kultura jak jeździ najebany ? a jakby kogoś zajebał po pijaku i też by był miły to wtedy również byście pisali "nie no spoko, kulturka" ?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów