W ubiegłą niedzielę aktywistki grupy FEMEN, ubrane topless i ubrane w białe szorty z czerwonym tuszem w kroku, przerwały demonstrację przeciwko aborcji i eutanazji w Paryżu, tuż przed aresztowaniem przez policję
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:22
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Biegałbym za nimi i macał jak pojebany ;D
Nie ma to jak z golymi cycami latac po ulicy, trzymajac w reku krzyz...
one chcą aborcji, bo kto im usunie czarną ciote jak bedze nielegal?
Głupie kurwy, nie wiedzą suki, że są bezmózgimi narzędziami w rękach globalistów. Chuj im w dupę, murzyński, i chuj im na grób jak już się zużyją ruchane przez stada czarnuchów. A tfu!
Im mniejsze cycki tym większy pustostan we łbie. Jeżeli są za, to bardzo ciekawą formę (szczególnie krew w kroczu) proaborcyjną przyjęły.
panar3 napisał/a:
Głupie kurwy, nie wiedzą suki, że są bezmózgimi narzędziami w rękach globalistów. Chuj im w dupę, murzyński, i chuj im na grób jak już się zużyją ruchane przez stada czarnuchów. A tfu!
ojoj odezwał się incel
My mamy nasze Julki, żabojady mają swoje Julietty
Aborcja to niezły biznes, a najlepiej jakby podatnik za nią płacił.
Jak zwykle cały komisariat sie zleciał i sasiednie jednostki aby tłumić protesty
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów