Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przeciez dobrze pojechała, na skrzyżowaniu w lewo. Nie wiem o co chodzi kierowcy ciężarówki.
Andrzejku1 nie pierdol.
W Nowym Sączu nie przykładają wagi do nauki jazdy.
To jest kurwa dramat, tacy ludzie mają prawko i poruszają się samochodem.
Bo to nie są kierowcy tylko posiadacze Prawa Jazdy
Bo to nie są kierowcy tylko posiadacze Prawa Jazdy
Czyli tak jak ty - bo nawet nie przebrnąłeś przez art. 2 ustawy PoRD
Art. 2 punkt 21:
21) kierowca – osobę uprawnioną do kierowania pojazdem silnikowym
To co napisałeś, wynikające z braku znajomości podstawowych definicji, jest wewnętrznie sprzeczne: jak maja prawo jazdy to sa kierowcami.
Możesz tez sobie doczytać kto to jest kierujący.
To jest kurwa dramat, tacy ludzie mają prawko i poruszają się samochodem.
A skąd ten pochopny wniosek, że mają prawko. A co to jak ktoś nie ma prawka to samochód nie pojedzie?
A skąd ten pochopny wniosek, że mają prawko. A co to jak ktoś nie ma prawka to samochód nie pojedzie?
A jak ktoś nie ma rozumu, to nie pomyśli.
Czyli tak jak ty - bo nawet nie przebrnąłeś przez art. 2 ustawy PoRD
Art. 2 punkt 21:
21) kierowca – osobę uprawnioną do kierowania pojazdem silnikowym
To co napisałeś, wynikające z braku znajomości podstawowych definicji, jest wewnętrznie sprzeczne: jak maja prawo jazdy to sa kierowcami.
Możesz tez sobie doczytać kto to jest kierujący.
Zakładam, że ironizujesz bo niemożliwe, żeby ktoś był tak tępy i nie wyczuł podtekstu mojej wypowiedzi.
Znałem przypadek gdzie laska potrafiła jechać tylko do przodu , , cofnąć za chuja wafla. Pojechała do miasta, zaparkowała przy krawężniku i poszła coś załatwić, w międzyczasie ktoś zaparkował swoje auto przed jej, dziewuszka wraca, ogarnia sytuację, że nie wyjedzie bo tamto auto stoi zbyt blisko , do tyłu miejsca w pizdu ale przecieżnie cofnie , no i chuj pojechała do domu pks-em , po auto musiał wrócić jej stary
Pewnie prawko zdawała w czasach, gdzie wystarczyło obciągnąć egzaminatorowi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów