📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kolejny dindu nuffin, he a good boi i chodzi do kościoła co niedzielę z babcią.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
At my signal unleash the shitstorm.
Przez chwile się bałem że to nie będzie mudżyn. To wskazywałoby na niewybaczalną radykalizację Policji, za rządów Trumpa. Na szczęście, wszystko jest w porządku. Wszystko w porządku.
Normalnie to lubię patrzeć jak spuszczają wpierdol murzynkowi bambo
Ale tym razem kompletnie nie rozumiem powodu.
Zjechał na miejsce parkingowe żeby nie tamować ruchu.
Grzecznie czekał na policjanta, a ten z ryjem i gnatem na niego później go napierdala.
Wiadomo czemu go zatrzymano?
Zjechał na miejsce parkingowe żeby nie tamować ruchu.
Grzecznie czekał na policjanta, a ten z ryjem i gnatem na niego później go napierdala.
Wiadomo czemu go zatrzymano?
Być może był podejrzany, albo zareagował w niewłaściwy sposób w stosunku do policjanta. USA nie Polska, za pyskówkę można spluwą w kolano zarobić(w najlepszym wypadku)
U nas byłaby zaraz burza, bo jak Sebix stawia opór, to policja może tylko grzecznie poprosić, żeby dał się zakuć w kajdanki.
b0r000 napisał/a:
Normalnie to lubię patrzeć jak spuszczają wpierdol murzynkowi bambo
Nie no spoko ukradnij mi auto to policja powinna cię bić kwiatkiem.
Ale odszkodowanko za pobicie (tak pobicie, to nie było "obezwładnienie") i przywalenie jego twarzą o beton chyba będzie
jebane policyjne scierwo na szczescie sa tez normalni policjanci wszyscy kibicujacy to pedaly
Popatrzcie jak ten murzyn wygląda i jakim jedzie autem. Na 100% je zajebał
kuba1393 napisał/a:
jebane policyjne scierwo na szczescie sa tez normalni policjanci wszyscy kibicujacy to pedaly
"gówno wiem i się wypowiem"
Mój ulubiony typ ludzi na sadolu.
Może typek kogoś zabił albo zgwałcił małe dzieci? Może kogoś pobił i trwale okaleczył?
Nie wiesz jaki jest prolog tej akcji i już od pedałów wyzywasz.
Za darmo wpierdolu nie dostał.
Brutalna prawda jest taka, że od pedałów najczęściej wyzywają inne pedały.
Albo dajesz źródło, albo sam tak pierdolisz jak Ci wyżej.
"gówno wiem i się wypowiem"
Albo dajesz źródło, albo sam tak pierdolisz jak Ci wyżej.
marmar
"Albo dajesz źródło, albo sam tak pierdolisz jak Ci wyżej."
To jest mudżyn, więc raczej trzeba by udowadniać, że jest niewinny. Profilaktycznie można mu spuścić łomot i zamknąć na parę latek, nie zaszkodzi.
"Albo dajesz źródło, albo sam tak pierdolisz jak Ci wyżej."
To jest mudżyn, więc raczej trzeba by udowadniać, że jest niewinny. Profilaktycznie można mu spuścić łomot i zamknąć na parę latek, nie zaszkodzi.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów