📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Earth napisał/a:
Dwa lata temu w sierpniu, na egzamin na motor czekałem 3 dni, na samochód 5 dni, więc nie pierdolcie, że po pare miesięcy się czeka.
Bo miałeś farta, ktoś zrezygnował ktoś nie mógł i ciebie wcisnęli. A prawda jest taka ze czeka się w chuj. Jak ja zdawałem 2 lata temu to czekałem równo miesiąc
Na automacie hahahaha, co do czekania po kilka miesięcy to nie chce mi się wierzyć ja zapisałem się w sobotę i termin miałem na środę, za drugim razem czekałem 6 dni.
dojcz.! napisał/a:
16 latki za kierownicą, w Polsce to już by wgl armagedon był
Wdł. prawa osoba która ukończyła 16 rok życia w Polsce, może zdawać trzy kat. prawa jazdy. Są to odpowiednio A1,B1,T.
Poza tym jak się ja zapisywałem na egzamin w zeszłym roku, były wolne godziny od trzech dni w przód. Tak że spoko.
Co do czekania to myślę, że tak jak dziś po tygodniu to złe rozwiązanie. Jakie zaległości w jeździe można nadrobić przez tydzień ?
Wiem, że teraz się właśnie tyle czeka tydzień, dwa, bo moi znajomi niektórzy dopiero sie za to zdawanie ,,wzięli". Jak zdawałem w 2008 roku to czekałem na kolejny egzamin w Grudziądzu 2-3 miesiące (zdałem za trzecim podejściem). Może nie jestem mistrzem kierownicy, i moje zdanie wsród takich mistrzów sadisctica nie ma znaczenia, ale mysle że powinno sie co najmniej ten miesiac odczekać i powinien być przymus wyjeżdzania paru dodatkowych godzin. Już pomijając kwestie zwykłego czepialstwa instruktorów, to jak czasami widzę babe (lub faceta) jakiegoś i to co odpierdziela na drodze to mam ochotę ukatrupić. Przykład kobieta jadąca 40 km/h na ekspresówce lewym pasem, w zabudowanym jakiś dziadyga 20 km/h swoim puntem na czarnym blachach... ;/
Dodam tylko, że pracuje jako kierowca i swoje na drodze już widzialem ...
W prostych słowach...
Nie opierdol Earth bo to zależy od ośrodka i czasu kiedy kto zdawał ... simple kurwa...
Wiem, że teraz się właśnie tyle czeka tydzień, dwa, bo moi znajomi niektórzy dopiero sie za to zdawanie ,,wzięli". Jak zdawałem w 2008 roku to czekałem na kolejny egzamin w Grudziądzu 2-3 miesiące (zdałem za trzecim podejściem). Może nie jestem mistrzem kierownicy, i moje zdanie wsród takich mistrzów sadisctica nie ma znaczenia, ale mysle że powinno sie co najmniej ten miesiac odczekać i powinien być przymus wyjeżdzania paru dodatkowych godzin. Już pomijając kwestie zwykłego czepialstwa instruktorów, to jak czasami widzę babe (lub faceta) jakiegoś i to co odpierdziela na drodze to mam ochotę ukatrupić. Przykład kobieta jadąca 40 km/h na ekspresówce lewym pasem, w zabudowanym jakiś dziadyga 20 km/h swoim puntem na czarnym blachach... ;/
Dodam tylko, że pracuje jako kierowca i swoje na drodze już widzialem ...
W prostych słowach...
Nie opierdol Earth bo to zależy od ośrodka i czasu kiedy kto zdawał ... simple kurwa...
ZabójczaParówka napisał/a:
W którym GTA?
W San Andreas jest szkoła jazdy
A czy w IV jest to nwm
MrPiter napisał/a:
a kiedy zdawałeś? Wiem, że jest tak, że jak się zapłaci w pierwszym terminie to tam do 2 tyg... ale niestety zapłaciłem tydzień później i skutki tego są takie, że egzamin mam dopiero 4 kwietnia a zapisałem sie końcem Stycznia Ja Pierdole-.-
W wieku 21 lat zdajesz prawko?
Po kilka miesiecy, jak sobie na to pozwolicie. Tez mialem taka sytuacje ale wiedzialem jakie mam prawo, nie zgodzilem sie czekac poltora miesiaca bo osrodek egzaminacyjny musi w ciagu 30 dni znalezc termin, jesli pani z okienka mowi ze nie ma wolnych terminow prosisz ja o odmowie na pismie - wtedy juz wie o co chodzi, w moim przypadku podzialalo i czekalem 17 dni.
Znajomosc prawa nie boli, a jak sie dajecie to pokazujecie swoja glupote.
Znajomosc prawa nie boli, a jak sie dajecie to pokazujecie swoja glupote.
Cytat:
Źródło podaje, że dzieciak nie zdał pięć ray w ciągu dnia
To masz chujowe źródło bo ten filmik to reklama
Uwaga Uwaga - teraz kurwa spadniecie z foteli ponieważ ten film jest ...he niezgadniecie -Reklamą słuchawek bluetooth , - więc wszelkie spekulacje możecie sobie wsadzić w dupe:)
MadDave napisał/a:
Uwaga Uwaga - teraz kurwa spadniecie z foteli ponieważ ten film jest ...he niezgadniecie -Reklamą słuchawek bluetooth , - więc wszelkie spekulacje możecie sobie wsadzić w dupe:)
No nie, i co ja teraz zrobię?
nie bylo nad czym zabardzo spekulowac, tylko czarna babka zachowałą sie jak należy, przy tym powinna w takiej sytuacji takiemu "kierowcy" wyciagnac kluczyki ze stacyjki. ale jak to reklama to chj z nimi ;D
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów