📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mam nadzieje że nigdy nie zda hamerykaniec.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
16 latki za kierownicą, w Polsce to już by wgl armagedon był
5 podejsc w ciagu dnia ?? u nas 5 podejsc to jakies 6 miesiecy ...
jeszcze wpierdol powinien dostać gratis
Kurwa, 5 razy w ciagu dnia! chyba ich pojebało! na ja egzamin w czekam juz kurwa 2 miesiąc!
Tylko, wiesz, że jak zapłacisz to będziesz miał znacznie szybciej, przynajmniej PORD miał dodatkową opłatę za termin w nastyępnym tygodniu jak zdawałem.
a kiedy zdawałeś? Wiem, że jest tak, że jak się zapłaci w pierwszym terminie to tam do 2 tyg... ale niestety zapłaciłem tydzień później i skutki tego są takie, że egzamin mam dopiero 4 kwietnia a zapisałem sie końcem Stycznia Ja Pierdole-.-
Dwa lata temu w sierpniu, na egzamin na motor czekałem 3 dni, na samochód 5 dni, więc nie pierdolcie, że po pare miesięcy się czeka.
Earth napisał/a:
Dwa lata temu w sierpniu, na egzamin na motor czekałem 3 dni, na samochód 5 dni, więc nie pierdolcie, że po pare miesięcy się czeka.
W którym GTA?
Z tego co pamiętam to gościu specjalnie odbierał telefon przez co nie zdawał. W jego stanie rozmowa przez telefon w trakcie jazdy była legalna.
Earth napisał/a:
Przecież ludzie sobie tego nie wymyślili
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów