Teraz jak ma wybuchnąć WW3 to połowa rekrutów sama w koszarach się wykończy. Druga w drodze na front lub po pierwszej dobrej napierdalance. Psycha siądzie bo zero respawnu i nie będą mogli biegać jak tyle ile chcą po planszy pojebusy jak w CS lub innych strzelankach. Fizyka i prawo naturalne zrobią swoje. Iluz takich cepów musiało się skończyć podobnie podczas 2 WW.
Nigdy więcej wojny!!! Jak marzysz o wojnie to jedź na Syrię się tłuc, albo do Afryki, wojna to najgorsze zło i tysiące zabitych niewinnych ludzi, także precz z takim pierdoleniem i oswajaniem innych bo nawet nie wiesz o czym gadasz dzieciaku
Podsumujmy:
- na samym początku filmu widać, że strzelec RPK-74 wyjmuje z niego magazynek, a pewnie nie sprawdził po tym komory...;
- jeśli ktoś spodziewał się jakiegoś dużego błysku płomienia czy dymu z lufy po wystrzale, to nie w pełnym słońcu, nie z tej broni (długa lufa) i nie z tego kalibru (5,45x39mm);
- łuska wylatuje prawilnie, mocno, daleko, z piękną rotacją od odbojnika;
- to nie ślepak bo nie widać odrzutnika na końcu lufy, co prawda bez niego strzał padłby, ale nie przeładowałby broni - ergo, nie byłoby wylatującej łuski...
- zainteresowany bardzo ładnie i naturalnie upada, widać to wyraźnie po zachowaniu szyi - robiąc to świadomie, odruchowo usztywniamy kark, a ten gość ładnie się "szmaci", trzeba umieć tak zrobić....
Takie są moje wywody, ale co ja tam wiem...
Trzeba być ostatnim kretynem żeby gloryfikować wojnę. Argument "bo my ludzie" jest tak durny, że aż szkoda gadać.
Hmmm, to albo bardzo dobra inscenizacja, albo.....?
Podsumujmy:
- na samym początku filmu widać, że strzelec RPK-74 wyjmuje z niego magazynek, a pewnie nie sprawdził po tym komory...;
- jeśli ktoś spodziewał się jakiegoś dużego błysku płomienia czy dymu z lufy po wystrzale, to nie w pełnym słońcu, nie z tej broni (długa lufa) i nie z tego kalibru (5,45x39mm);
- łuska wylatuje prawilnie, mocno, daleko, z piękną rotacją od odbojnika;
- to nie ślepak bo nie widać odrzutnika na końcu lufy, co prawda bez niego strzał padłby, ale nie przeładowałby broni - ergo, nie byłoby wylatującej łuski...
- zainteresowany bardzo ładnie i naturalnie upada, widać to wyraźnie po zachowaniu szyi - robiąc to świadomie, odruchowo usztywniamy kark, a ten gość ładnie się "szmaci", trzeba umieć tak zrobić....
Takie są moje wywody, ale co ja tam wiem...
Frajer jesteś bo łykłeś to
reakcja, ruchy są nie prawdziwe
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów