18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:25
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:32
🔥 Paniusia z pieskiem w biedrze - teraz popularne
🔥 Tato podał byś serwetkę - teraz popularne
Prawy pas
Sadix123 • 2015-02-09, 11:48
Lewy pas na autostradzie jest jak toaleta. Wchodzisz tam i wychodzisz, a nie siedzisz cały dzień.

Zaj*bane z Top Gear.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Wiewiur51 2015-02-09, 12:53 5
zajebane z top gear s22e03
Zgłoś
staszek_smieszek 2015-02-09, 13:10
Wiewiur51 napisał/a:

zajebane z top gear s22e03

no coś ty kryśka
Zgłoś
TiReksio 2015-02-09, 14:52 1
Heh Polskim kierowcom jeszcze dużo brakuje do minimalnego poziomu kultury na drodze. Lewy pas to jedno ale poezja jak trzeba zjechać na jeden pas "na zakładkę".
Znajdzie się szeryf i chuj. prostactwo
Zgłoś
matemat 2015-02-09, 14:57
2 pasy to nic.
Często jeżdżę obwodnicą warszawy S8/S2 tam są 3 pasy i nie wiedzieć czemu najwolniejszy jest środkowy, chyba ten sam syndrom strachu przed prawym pasem, bo wyprzedzać się da albo lewym albo prawym, jechać środkiem ze średnią prędkością względem innych nie ma opcji.
Zgłoś
grubystefan 2015-02-09, 14:58
Akurat jeśli to będzie z TOP GEAR to będzie o prawym pasie bo tam mamy ruch lewostronny także absolutnie nie zajebane
Zgłoś
meier 2015-02-09, 15:05 17
jak jade 180 to nie zmieniam pasow jak pojebany co 3 sekundy tylko jade lewym a gdy widze w lusterku szybko zblizajacy sie pocisk to wtedy zjezdzam.

asdasdasd
Zgłoś
wilhelm.w 2015-02-09, 15:07 1
A mnie akurat top gear irytuje. Rozumiem komenty że nie chcesz to nie oglądaj ale po prostu denerwujacy są prowadzący i ich teksty. A już całkowicie wkurwia mnie ostatnia moda na kwejku na jaranie sie top gear. Kwejk-srejk kurwa i gimby krzyczace kto nie oglada top gear jest pedalem.
Zgłoś
8michal7 2015-02-09, 15:08 1
macie autostrady ?? gdzie ??
Zgłoś
Mercury001 2015-02-09, 15:43 3
meier napisał/a:

jak jade 180 to nie zmieniam pasow jak pojebany co 3 sekundy tylko jade lewym a gdy widze w lusterku szybko zblizajacy sie pocisk to wtedy zjezdzam.

Ach, ta moja czarna Insignia

Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.

youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów