Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wiewiur51 2015-02-09, 12:53 5
zaj🤬e z top gear s22e03
Zgłoś
s................k 2015-02-09, 13:10
Wiewiur51 napisał/a:

zaj🤬e z top gear s22e03

no coś ty kryśka
Zgłoś
T................o 2015-02-09, 14:52 1
Heh Polskim kierowcom jeszcze dużo brakuje do minimalnego poziomu kultury na drodze. Lewy pas to jedno ale poezja jak trzeba zjechać na jeden pas "na zakładkę".
Znajdzie się szeryf i c🤬j. prostactwo
Zgłoś
m................t 2015-02-09, 14:57
2 pasy to nic.
Często jeżdżę obwodnicą warszawy S8/S2 tam są 3 pasy i nie wiedzieć czemu najwolniejszy jest środkowy, chyba ten sam syndrom strachu przed prawym pasem, bo wyprzedzać się da albo lewym albo prawym, jechać środkiem ze średnią prędkością względem innych nie ma opcji.
Zgłoś
grubystefan 2015-02-09, 14:58
Akurat jeśli to będzie z TOP GEAR to będzie o prawym pasie bo tam mamy ruch lewostronny także absolutnie nie zaj🤬e
Zgłoś
meier 2015-02-09, 15:05 17
jak jade 180 to nie zmieniam pasow jak poj🤬y co 3 sekundy tylko jade lewym a gdy widze w lusterku szybko zblizajacy sie pocisk to wtedy zjezdzam.
Zgłoś
wilhelm.w 2015-02-09, 15:07 1
A mnie akurat top gear irytuje. Rozumiem komenty że nie chcesz to nie oglądaj ale po prostu denerwujacy są prowadzący i ich teksty. A już całkowicie wk🤬ia mnie ostatnia moda na kwejku na jaranie sie top gear. Kwejk-srejk k🤬a i gimby krzyczace kto nie oglada top gear jest pedalem.
Zgłoś
8michal7 2015-02-09, 15:08 1
macie autostrady ?? gdzie ??
Zgłoś
Mercury001 2015-02-09, 15:43 3
meier napisał/a:

jak jade 180 to nie zmieniam pasow jak poj🤬y co 3 sekundy tylko jade lewym a gdy widze w lusterku szybko zblizajacy sie pocisk to wtedy zjezdzam.

Ach, ta moja czarna Insignia
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem