📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Znalazł się trochę w mało komfortowej sytuacji
pytanie do stałych bywalców: czy admin/admini tego portalu nie wrzucają sami żadnych materiałów, czy też ukrywają się pod nickami takimi jak halman, parchoh itp. ?? nie żebym się przypierdalał, nie widzę w tym nic złego, ja bym tak robił, ale pytam, bo lubie wpierdalać paluchy w różne intrygi.
to jak to jest?
to jak to jest?
plastic napisał/a:
... ale pytam, bo lubie wpierdalać paluchy w różne intrygi...
Nie wiedziałem, że to teraz "intryga" się nazywa....
plastic, jako stały bywalec od ponad 10 lat odpowiadam; a jak to jest że przez prawie rok utworzyłeś tutaj AŻ jeden temat a potem się dziwisz że za takich leni trzeba nadrabiać bo inaczej strona by zdechła..?
Rzuca się bo jeszcze nie wie, że lepiej dla niego, żeby się dopalił do końca. Straszna śmierć.
Cyk telefon, filmik się kręci, BBQ przez prawie minute, jest fajny filmik - kamerzysta zdaje sobie sprawę co się dzieje "oh my god!"
Jak widzę takie sceny to zastanawiam się, co taki kretyn robi na słupie? Jak tam wlazł, to zasłużył. Jednego debila mniej.
Halman napisał/a:
, jako stały bywalec od ponad 10 lat odpowiadam; a jak to jest że przez prawie rok utworzyłeś tutaj AŻ jeden temat a potem się dziwisz że za takich leni trzeba nadrabiać bo inaczej strona by zdechła..?
lol
po pierwsze, założylem DWA TEMATY. nie moja wina, że jeden spadł z powodu duplikatu
po durgie, ja się wcale nie dziwie, co jasno zaznaczyłem. co miałoby w tym być dziwnego? dla mnie nic. może jedynie to, że macie warny ^^ ale to jest zabawne, a nie dziwne.
zwykle jesteś bystrzejszy, a tutaj, w takim prostym wpisie, nie zrozumiałeś ;] uznam to za brzdęk nożyc.
plastic napisał/a:
lol
po pierwsze, założylem DWA TEMATY. nie moja wina, że jeden spadł z powodu duplikatu
po durgie, ja się wcale nie dziwie, co jasno zaznaczyłem. co miałoby w tym być dziwnego? dla mnie nic. może jedynie to, że macie warny ^^ ale to jest zabawne, a nie dziwne.
zwykle jesteś bystrzejszy, a tutaj, w takim prostym wpisie, nie zrozumiałeś ;] uznam to za brzdęk nożyc.
Plastic, ja powiem więcej, Halman to fantastico, a fantastico to bongman. Oni jeszcze sami ze soba rozmawiają. Ogólnie sadola ciągnie jeden gość. Ma płacone za to 2500 miesięcznie na umowę o dzieło. Płaci mu ruski oligarcha (sprawdź ze kto jest właścicielem zadola w stopce )
Tu masz link do profilu właścicieli i se wybierz kto to jest Halman albo bongman:)
linkedin.com/search/results/people/?currentCompany=%5B%2235564841%22%5...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów