📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:35
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Uprawnienia nabył korespondencyjnie lub oglądał w necie jak to robią zawodowcy.
A co do klina - drzewa tego typu często mają mocno niesymetryczną koronę, środek mają spróchniały - klin to za mało aby nie trafić tutaj....
A co do klina - drzewa tego typu często mają mocno niesymetryczną koronę, środek mają spróchniały - klin to za mało aby nie trafić tutaj....
Coś ty odjechał
@zbijok c330 wystarczy. Nie takie cuda tą bestią robiłem
Koledzy drwala chyba konto na sadolu maja, ten uśmieszek typa na koncu mnie rozjebal
nie znam się kompletnie na wycinaniu drzew, ale jak ma moje oko to ze złej strony robił to odcinanie. Gdyby przyłożył piłę od strony domku, to tam zaczęłoby puszczać i pień runąłby w stronę drugą.
Inna sprawa, że jak mając uprawnienia, a na koncie kilka wyciętych drzew to doświadczenie powinno zrobić swoje i miejsce upadku drzewa raczej da się przewidzieć.
Inna sprawa, że jak mając uprawnienia, a na koncie kilka wyciętych drzew to doświadczenie powinno zrobić swoje i miejsce upadku drzewa raczej da się przewidzieć.
waloos napisał/a:
nie znam się kompletnie na wycinaniu drzew, ale jak ma moje oko to ze złej strony robił to odcinanie. Gdyby przyłożył piłę od strony domku, to tam zaczęłoby puszczać i pień runąłby w stronę drugą.
Nie znasz się kompletnie, ale jednak głos zabrałeś...
Może tam celował.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów