Kampania społeczna mająca zachęcić do spokojniejszej jazdy po terenach miejskich. Podobno stworzona przez 17-latka Macieja Ławniczaka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cze. tu autor filmiku. Miło zobaczyć swoją robotę w sieci, dzięki wrzucający. malkontenci - ciekaw jestem, co ciekawego wy zrobiliście w wieku 17 lat? Pozdrawiam!
Prawda jest taka, że po mieście popierdalają tylko wieśniaki w swoich beemkach za 200 zł... Jakieś jebane Świdnice, Trzebnice zobaczą dwa, trzy pasy i dostają małpiego rozumu. Tak - po mieście popierdala tylko wiocha. Naprawdę myślicie, że golf w TDI czy buma z zeszłego tysiąclecia robi na kimś wrażenie?
btw, zapraszam wszystkich, fb.com/LawniczakFotoVideo , czołem.
Tej babie za kółkiem też dałbym 1.
Cytat:
Ale jak jadę za takim... "niedzielnym kierowcą", któr
Nie mow o sobie w 3 osobie
Hah ten 17 jak zda prawko, zobaczy co to znaczy jechac 50kmh...
Rano zaspany nakurwiam do pracy, po miescie ni widu ni slychu ludzi (6rano) wiec czemu mialbym jechac 40kmh po prostej? Mozna spokojnie pojechac te 60/70, oczywiscie na pasach, badz widac zagrozenie zwolnic.
@phoks
Trochu sie zgodze, jak wbijam do Trzebnicy a tam buraki na kazdym zakrecie 'lapa i but w podloge' - drifterzy kurwa....
ale żenujący film. Dokładnie taki jaki podejrzewałem, że będzie.. Na prawdę ktoś kto to wymyślił, myśli, że to do kogoś przemówi ?
Na rynku miejskim 120km/h po kocich łbach
ooo meine hyundai coupe
takie spoty huja dają. jakby pokazywali ludzkie ciała, wyprute flaki i martwe dzieci potracone przez ludzi to lepszy efekt by to przyniosło. Większość ludzi pokornieje dopiero wtedy jak coś im się przytrafi albo komuś z bliskiego otoczenia. Inna metodą jest "doświadczenie na własnej skórze" czyli np wprowadzenie płyty poślizgowej na naukach jazdy ale to przecież za drogie i lepiej wpierdolić kolejne ograniczenia i zwiększyć mandaty...
Cytat:
Prawda jest taka, że po mieście popierdalają tylko wieśniaki w swoich beemkach za 200 zł... Jakieś jebane Świdnice, Trzebnice zobaczą dwa, trzy pasy i dostają małpiego rozumu. Tak - po mieście popierdala tylko wiocha. Naprawdę myślicie, że golf w TDI czy buma z zeszłego tysiąclecia robi na kimś wrażenie?
Sam jesteś wieśniak. Jeżdżę po mieście i przyznam, że jak jest mniej samochodów to lubie sobie przycisnąć i nie zapierdalam dla szpanu, tylko dla przyjemności. Byłbys mężczyzną z jakąś ilością testosteronu to też by Ci predkość i przyspieszenie sprawiały przyjemność, a tak to spakuj tornister i spiesz się na PKS'a bo ci ucieknie.
Szkoda czasu, nudne w chuj.
prockenzie napisał/a:
W wieku 17 lat kończyłem 2 rok elektroniki na politechnice, ale to nic w porównaniu z robieniem chujowych filmików o niczym i wrzucaniu ich do netu.Cze. tu autor filmiku. Miło zobaczyć swoją robotę w sieci, dzięki wrzucający. malkontenci - ciekaw jestem, co ciekawego wy zrobiliście w wieku 17 lat? Pozdrawiam!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów