Wkurwiają mnie ludzie, którzy dodają swoje marne zjebane wypociny na sadola i jeszcze sie do nich nie przyznają. I ty niby znalazłeś tego gniota w necie i jeszcze przypadkiem wiesz jak nazywa sie autor>?<
Jak dla mnie za to że chciałes dobrze na zachętę chój ci w plecy
Laska nawet nawet
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
jako, że zjadłeś wszystkie rozumy świata nie mam zamiaru się z tobą kłócić, po prostu wyjaśnię. Filmik znalazłem tutaj scigacz.pl/Predkosc,w,miescie,to,obciach,ciekawa,kampania,bezpieczenst... imię i nazwisko gościa, który to stworzył są podane, a słowo "chuj" pisze się przez "U" otwarte... Jak na Twój 1 post jaki napisałeś na sadolu, muszę powiedzieć, że wystartowałeś strasznie prostacko.Ogólnie to filmik w fajnej jakości i ... Nic po za tym...
Wkurwiają mnie ludzie, którzy dodają swoje marne zjebane wypociny na sadola i jeszcze sie do nich nie przyznają. I ty niby znalazłeś tego gniota w necie i jeszcze przypadkiem wiesz jak nazywa sie autor>?<
Jak dla mnie za to że chciałes dobrze na zachętę chój ci w plecy
Laska nawet nawet
Musicie uruść żeby to zrozumiećPoza tym, filmik w dobrej jakości, dziewczyna fajna, ale jakbym nie przeczytała tytułu, to pomyślałabym, że chodzi tu o reklamę starych samochodów, a nie nawoływanie do wolniejszej jazdy w mieście.
Ale jak jadę za takim... "niedzielnym kierowcą", który po dwupasmowej drodze, jedzie lewym pasem 50 km/h i tworzy korek, to mnie chuj strzela...
Poza tym, filmik w dobrej jakości, dziewczyna fajna, ale jakbym nie przeczytała tytułu, to pomyślałabym, że chodzi tu o reklamę starych samochodów, a nie nawoływanie do wolniejszej jazdy w mieście.
coś za mądrze piszesz jak na kobietę
To nie prędkość zabija, a brak umiejętności i wyobraźni.
Myślą, że jak wstawią kobietę z ładnym licem i figurą, to każdy mężczyzna zdejmie nogę z gazu, prymitywne. Szczerze napisawszy miałem nadzieję, że wątek potoczy się inaczej i najnormalniej pirat drogowy rozpierdoli przystanek razem z oczekującą na autobus dziewczyną... Bardziej podziałałoby na wyobraźnię.
U ruskich zadziałało
sadistic.pl/rosyjskie-znaki-drogowe-vt222424,15.htm