18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:41
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
sars_80 2020-03-23, 12:00 3
Piwo za dobrego klipa. Można by jeszcze nutę rap w podkład zajebać hehe
Zgłoś
silwerbalk 2020-03-23, 12:28 56
Ja pierdole i tu wychodzi jego iq..... Ja wiem że był bankowcem ale on się jąka jak jakiś gimbus odpowiadający na pytania oni protera to nawet słowa nie potrafią powiedzieć jednego jebanego zdania z głowy.... I tacy ludzie rządzą tym krajem ja pierdole...
Zgłoś
edmund 2020-03-23, 12:58
slowa pamięta, no może dykcja szwankuje
Zgłoś
ritu4l 2020-03-23, 13:16 8
On nie jest od recytowania wierszy przecież, taniej sensacji szukacie. Oby wam te szkoły pootwierali na całe lato

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
wilkoala 2020-03-23, 13:25
Ebbebe wwfww jako smakujesz aż się zepsujesz...abffbff prawda....czyli wtedy dopiero wiemy kiedy brakuje nam tego zdrowia abffww jak ono jest absolutnie kluczowe...
Zgłoś
petru23 2020-03-23, 13:31 3
A garbaty anioł na to: skończ pierdolic tato...
Zgłoś
Justynka99 2020-03-23, 13:45 5
edmund napisał/a:

slowa pamięta, no może dykcja szwankuje

Ale ułożyć te słowa w odpowiedniej kolejności to już za dużo. Zresztą pierdoli taka kurwa o zdrowiu, ale druga kadencja Adrianka to już ważniejsza i w tym celu zdrowie ludzi już można poświęcić.
Zgłoś
skywalker75 2020-03-23, 15:16 6
To na prawdę zabawny filmik z Morawieckim, szkoda tylko ze zatoczył już chyba 10 koło w internetach. Najwyraźniej KODziarze dostają sraczki na widok słupków sondażowych. Co do samego Morawieckiego to najlepszy premier po 89 r

czarna fortuna
Zgłoś
gumstg 2020-03-23, 15:33 6
skywalker75 napisał/a:

To na prawdę zabawny filmik z Morawieckim, szkoda tylko ze zatoczył już chyba 10 koło w internetach. Najwyraźniej KODziarze dostają sraczki na widok słupków sondażowych. Co do samego Morawieckiego to najlepszy premier po 89 r

Tak przypisujac sobie cudze osiagniecia. jak np z drogami. To jak byl internowany w stanie wojennym
Zgłoś
juras80krk 2020-03-23, 15:38
Może to choroba filipińska ??
Zgłoś
fieryangel 2020-03-23, 15:56 11
skywalker75 napisał/a:

No tam konkurencja taka była, że ja pierdole...
Pawlak - idiota i komuch z PSL
Oleksy - komuch z SLD
Buzek - komuch z AWS
Miller - komuch z SLD
Belka - marionetka z SLD
Marcinkiewicz - marionetka SLD
Kaczyński - turbo socjalista z PiS
Tusk - folksdojcz, zdrajca narodu, złodziej z PO
Kopacz - wyjątkowo głupia marionetka Tuska
Szydło - marionetka Kaczyńskiego
Morawiecki - marionetka Kaczyńskiego.

Dream team kurwa... Co jeden to większy zdrajca Polski, debil albo zwykły złodziej.

Kilku pominąłem, bo za ich czasów miałem wyjebane na politykę więc się nie wypowiadam. Ale to też ta sama śmietanka z okrągłego stołu, więc jeden chuj.
Moglibyśmy się w końcu uwolnić od rządów zdrajców - znów bylibyśmy potężnym, bogatym krajem... Ale nie, lepiej głosowa na tych samych i potem beczeć jak to nam jest źle...
Zgłoś
kolosasz 2020-03-23, 16:04 2
@up
Już chciałem pisać, że trudno ci dogodzić, że chyba tylko ty nie jesteś idiotą, folksdojczem, złodziejem, turbosocjalistą, i że jesteś naj., itp.
Ale zobaczyłem, to:
fieryangel napisał/a:

Marcinkiewicz - marionetka SLD

I wtedy mnie w jeb łebło: Ten wpis to pierdolona ironia!

Ja jestem patriotą! A ty kim jesteś?

tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
Zgłoś
TheWatcher 2020-03-23, 17:00 2
silwerbalk napisał/a:

Ja pierdole i tu wychodzi jego iq..... Ja wiem że był bankowcem ale on się jąka jak jakiś gimbus odpowiadający na pytania oni protera to nawet słowa nie potrafią powiedzieć jednego jebanego zdania z głowy.... I tacy ludzie rządzą tym krajem ja pierdole...

Opowiedz nam ten wiersz tylko nie ściągaj z internetu...

nie, nie lubię morawieckiego
Zgłoś
T................y 2020-03-23, 17:14 3
silwerbalk napisał/a:

Ja wiem że był bankowcem

Był banksterem, z wykształcenia historykiem. W obu przypadkach był równie beznadziejny.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów