Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
D................r 2010-09-09, 1:03
jebana propaganda , ciekawe jaki ciemniak w to uwierzy
Zgłoś
D................a 2010-09-09, 3:23 5
nie lubie tego pana więc chuj z waszą propagandą, dla mnie mogli cały obecny rząd tak 'przerobić' szczególnie za ambitny pomysł opodatkowania książek i prasy specjalistycznej. czekam aż mi opodatkują używanie laptopa albo powietrza.
Zgłoś
m................u 2010-09-09, 4:29 3
Jaki kraj taki fotomontaż ...
Zgłoś
Matuus 2010-09-09, 7:51
Patriota:
-Oh, jak ja kocham Polskę!
(zwiększenie podatku/nowy podatek)
-Nieeeeeeeee! Nie będę płacił! Znowu te pierdoły zwiększyły podatki!

Bo nikt nie jest patriotą gdy chodzi o płacenie podatków.
Zgłoś
B................z 2010-09-09, 8:23 5
@up, patriota kocha kraj, nie podatki, które idą chuj wie na co
Zgłoś
Złowroga Pralka ! 2010-09-09, 8:33 1
tak tak tak znów jacyś kaczofani się nudzą albo dostali photoshopa w Gaziecie Polskiej xD chuj mi z waszych przepychanek to na kogo głosujecie to i tak gówno daje bo to wszystko te same ryje od 20 lat.
Zgłoś
liptonek 2010-09-09, 10:44
tidimel napisał/a:

nie lubie tego pana więc chuj z waszą propagandą, dla mnie mogli cały obecny rząd tak 'przerobić' szczególnie za ambitny pomysł opodatkowania książek i prasy specjalistycznej. czekam aż mi opodatkują używanie laptopa albo powietrza.

A nie płaciłeś nigdy taksy klimatycznej ? W sumie można powiedzieć, że podatek od powietrza

"Mam dres po co mi musk?"
Zgłoś
Skądinąd 2010-09-09, 12:50 1
@tidimel liptonek ma racje, jest podatek klimatyczny, jak jedziesz na wakacje. a laptop? placisz podatek od pradu i internetu. do tego, jesli wyslesz gdzies smsa, ktory ma ci udostepnic jakies materialy na stronie w internecie (np. torrenty), to placisz 22%. nie ma takiej rzeczy, ktorej nasze kochane panstwo jeszcze nie opodatkowalo - posrednio lub bezposrednio.

Na końcu każdej tęczy znajduje się siedziba komitetu homolobby.
Zgłoś
shadowflame 2010-09-09, 13:37 2
No jest taka rzecz... Zioło
Zgłoś
Bol3ck 2010-09-09, 19:41
@ Szkarad
23% ^^

Szafa
Zgłoś
D................a 2010-09-09, 19:52
Chodziło mi o bezpośrednie opodatkowanie owych rzeczy. Powietrze nie jest bezpośrednio opodatkowane, opłatę klimatyczną płacę ale tylko kilka dni w roku jak pojadę na wakacje. Co do laptopa to bardzo pośrednio to przedstawiłeś Szkarad, bo mi chodziło o samo używanie laptopa, a nie prąd internet etc. Płaci człowiek podatki, żeby Donio z ziomkami mogli jeździć nowymi czarnymi Bumami 7
Zgłoś
liptonek 2010-09-15, 12:30
shadowflame napisał/a:

No jest taka rzecz... Zioło

Dlatego jest nielegalne

"Mam dres po co mi musk?"
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów