Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
PS: Nie, nie gram w gry.
To mam dla ciebie takie małe ćwiczenie umysłowe. Kojarzysz firmę UBISOFT? Pewnie tak, każdy kto chociaż trochę kiedyś w coś grał kojarzy.
Pamiętasz jakąś grę tej firmy?
.
Mnie pierwsze do głowy przychodzi Assassin's Creed, ale nie trzeba być nerdem i nolifem żeby wymienić jeszcze kilka.
.
Wiesz że ubisoft jest z Francji, a assassin to wielkie dzieło Francuzów? Pewnie nie... bo nikogo nie obchodzi skąd jest gra, nie ma prawdziwych aktorów, nie ma prawdziwych miejsc, tłumaczy się domyślnie na angielski i tyle.
ale kurwa odkrycie - ubisoft jest francuskie, ucz mistrzu. naprawdę myślisz że nikt nie wie, że cd projekt jest polskie? to mam dla ciebie małe ćwiczenie umysłowe - który wyraz jest polski - projekt, czy project?
Wiedźmin jest polski. Nie tylko CDP, ale seria jest kojarzona z Sapkowskim, potwory występujące również są słowiańskie a nie jakieś popierdolone ogry i gobliny prosto z japoni.
Jak nie odróżniasz przereklamowanej Mody na Sukces od Ubisoftu od Wiedźmina to gratuluję.
Jestem patriotą bo kupiłem grę.. nosz kurwa mać
Kolega napisał - jestem patriotą więc kupiłem polską grę, a nie - kupiłem polską grę więc jestem patriotą. Czytaj ze zrozumieniem.
Generalnie też mnie dziwi ból dupska o to.
Kurwa mać!
W najogólniejszym sensie, patriotyzm jest postępowanie w zgodzie z racją stanu danego kraju (nawet jeżeli jest to wspieranie polskiego producenta/dystrybutora czy wreszcie pisarza).
Zresztą odebrałem to z przymrużeniem oka, ale większość chyba "buldupi" bo z torrentów ściągnęła i poczucie ich tożsamości narodowej zostało naruszone
IMO każda rzecz, (o złożoności większej niż tona ziemniaków) która została wytworzona przez Polaków, jest powodem do zadowolenia, do bycia dumnym z tego jebanego grajdoła tysiąca i jednej klęski.
Największy plus wyjścia tej gry na rynek to możliwość zarobku na akcjach CDProjekt
Od tych gier już wam się w głowach popierdoliło.
No tak, pewnie kupiłeś jak większość domorosłych inwestorów na samym dołku ma początku maja i sprzedałeś 18 maja w dzień przed premierą.
Wiesz że ubisoft jest z Francji, a assassin to wielkie dzieło Francuzów? Pewnie nie... bo nikogo nie obchodzi skąd jest gra, nie ma prawdziwych aktorów, nie ma prawdziwych miejsc, tłumaczy się domyślnie na angielski i tyle.
Więc co do tego świata co czeka z niecierpliwością na wiedźmina, to owszem hype jest, wszyscy o tym mówią, ale jak 10% połączy to w jakikolwiek sposób z Polską to będzie dobrze.
Mów za siebie. Ja szanuję Pepików za Mafię i Finów za Maxa Payne'a. Nie wszyscy są tak niespostrzegawczy jak Ty.
Niestety, nie mam pieniędzy ani na kompa, ani na Wiedźmina. Pozostało mi obruchać moją biedę
niemytych gdzieś od tygodnia jajec
Zawsze się zastanawiałem skąd ludzie takie porównania biorą
Zawsze się zastanawiałem skąd ludzie takie porównania biorą
z autopsji
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów