Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Do tego w 1:50 jeszcze anioł spadł z nieba.
Brakuje mi do dopełnienia całości kierowcy autobusu bijącego brawo.
Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
Brakuje mi do dopełnienia całości kierowcy autobusu bijącego brawo.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
Up
Och k🤬a bohaterze! Pewnie nie mając piły łańcuchowej w bagażniku wyskoczyłbyś z ciosem karate albo zębami i pokonałbyś tą kłodę jednym ruchem wargi ani myśląc o wezwaniu odpowiednich służb co by się nie okryć hańbą, o ratowaniu zawracaniem (ucieczką) nie wspominając...
Och k🤬a bohaterze! Pewnie nie mając piły łańcuchowej w bagażniku wyskoczyłbyś z ciosem karate albo zębami i pokonałbyś tą kłodę jednym ruchem wargi ani myśląc o wezwaniu odpowiednich służb co by się nie okryć hańbą, o ratowaniu zawracaniem (ucieczką) nie wspominając...
Cytat:
Et Voila!Chcesz mi pojechać? Rób to śmiało - i tak mam wyj🤬e.

fajne kobietki , nie czekały jak zwykłe współczesne europejskie królewno-p🤬dy tylko poszły pomóc
uho82 napisał/a:
5 minut i po robocie. Zbawca świata
2 minuty 15 sekund

możecie sie smiac, ale ja pile spalinowa woze w aucie.
Od 5 lat przydala sie 6 razy. 6 razy musialbym czekac na straz pozarna lub szukac objazdow.
Polecam wbrew pozorom przygotowanie sie, nawet prowizoryczne
Od 5 lat przydala sie 6 razy. 6 razy musialbym czekac na straz pozarna lub szukac objazdow.
Polecam wbrew pozorom przygotowanie sie, nawet prowizoryczne

Bo polak to w większości nawet by nie pisnął że ma piłę w aucie bo szkoda by mu jej było a i paliwa ćwierć litra by poszło. Tutaj na filmie gość się nie p🤬li. Chwilka roboty i droga przejezdna. Szacun dla gościa i browar. Dodatkowo nawet kobietki mu pomogły. Chciało im się ruszyć dupy i coś zrobić a nie siedzieć tylko i narzekać. Jedyny minus to że droga powinna być po takiej akcji zamieciona. Dlatego mimo wszystko warto zawiadomić służby żeby po cięciu uprzątnęły drewno i zmiotły drogę.
U Nas dość szybko by OSP albo PSP przybyło my mamy małe odległości między miejscowościami(a do tego prawie w każdej wiosce OSP), w Rosji jednak lepiej mieć "motorówke" w bagażniku. Jak pieprznie takie drzewo na drogę gdzie do najbliżej większej miejscowości 50-100km to przej🤬e. Druga sprawa czy u Nas mógł bym sobie tak drzewo pociąć jeśli z odpowiednich służb nie jestem?
Robię im brawo. Akcja społeczna, szybkość działania, do bicia brawa nas skłania!
tomitomala4 napisał/a:
Up
Et Voila!
C🤬jem bym na pół przełamał a potem zmiażdżył pośladami resztę.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
No i c🤬j, usunęli złamane drzewo z drogi, po c🤬j drążyć temat? dobrze zrobili.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie